DefneninLiya Kızlar merhaba hamile kalmak için jel varmış preseed sanırım ya da farklı markalar var mı kullanan
DuhaninAnnesi DefneninLiya ben kullanmadım henüz ama araştırmıştım baya hamile kalan vardı spermlerin rahat bir şekilde hareket ederek ulaşmasında yardımcı oluyormuş denemekten zarar gelmez ama bazı hassas bünyelere mantar yapabiliyormuş canım
MinnieMouse Trendyolda gormustum satisi yapiliyor, kullanici yorumlari da guzel ama bi eczaciya ya da doktoea danisin lutfen. Guvenilir mi degil mi emin olmak icin.. Spermleri rahim icinde tutmaya yariyor diye biliyorum.
DuhaninAnnesi DefneninLiya denemeli o zaman 😊 ben daha yeniyim diye saldım gitti bu 2.ayim eğer bi kaç aya olmazsa ne varsa denemeyi düşünüyorum 🤭
Mavisim0815 DefneninLiya allahım inşallah sanada nasip eder 🥰almadan önce bende çok araştırmıştım doktorların önerilerinide görmüştüm olumsuz bir yorum görmedim canım bilgin olsun diye yazıyorum kullanan biri olarak
Mavisim0815 Anne18 kendi sitesinden almıştım 175 TL ye almıştım ama paketti ovulasyon gebelık testı de vardı içinde bir çok paketler var canım sitesinden incele istersen preseed.com