eknsnsr98 Kızlar dünden beri hiç bir kemiğim tutmuyor bogazımda balgam topluyor yanıyor sanki bademciklerim düşecek gibi ne yapabilirim ilerlememesi için yeni iyileştim zaten çok korkuyorum hasta olucam diye 😔
Asrinayaz eknsnsr98 valla cnm bnde bademciğim şiti boğa kuruluğu yanması çok halsizim tek pastille idare ediyorum
NisaMomy eknsnsr98 bendede öyleydı sabah öğlen akşam bir kaşık bal yedim üstüne bişey içme hemen çok iyi geldı ve geçti 😊
Sun eknsnsr98 bende şurda bekliyim bari benimde şişti sıcak bişeyler içince yumuşuyo ama sonra tekrar eskiye dönüyo
28Nisan19 eknsnsr98 benimde oyleydi. 4 5 gundur oksurukten artik perisan olmustum. Simdi tekrar dan grip oldum. Hamilelikten olsa gerek hemen de iyilesemiyoruz. Butun herseyimizi emdikleri icin miniklerr🤒 ilacta kullanamiyoruz zaten. Rabbim hepimizin en acilinden sifasini versin kizlar 😓
Asrinayaz eknsnsr98 valla eşim gitmş eczaneye hamile demiş vermişler pastil doktorum kullanabilirsin dedi bitkisel şeker gibi boğa ağrısına iyi geliyor
eknsnsr98 Sun insanın her tarafı agrıyor birde ateş çıkıyor yeni iyileştim tekrar olucam diye ödüm kopuyor