Mucizebebegim3 eliffgokayy1711 panik yapmiyorm hep okuyorm cok bakiyorm oyle seylere cok rahatsz oluyorsan canim doktoruna gttgnde bu durumdan bahset bence ben iki adimbyurusem nefes nefwsyim 6 aydan sonra napcam blmiyorm tabi
BahaarS Bizimde 19+2 detaylı ultrasona gireceğiz Ocak 'ta inşallah, bel ağrım çok fazla. Ve hala hissetmiyorum hareketlerini siz hissediyor musunuz?
Duamucizem BahaarS 17 +2 Bend e de tik yok bel agrım var sadece gogusleirm falan normal e ddondu hissetmiyorum bise
mutser 18+3 olduk :) oğluşumu hafif hafif hissediyorum özellikle kahvaltı sonrası kıır kıpır oluyo :))) şimdi heyecanla ayrıntılı ultrasonu bekliyorum bir de renkli fotoğrafını yakalayabilsek ballı lokma :)))))
Haggirl Haftadayım tahmini 1 mayıs bebeği olucak tam işçi kızı olucak bizimki 🤣 tabi nisan sonuda olabilir çünkü bn sezeryan istiyorum 🙃
bskulku Damlaaaa60 canım benim kuyruk sokumum biraz sıkıntılı simit önerdi doktor. Şok ta buldum gecen ay aldım hemen. onun üstüne oturmayinca yürüyemiyum kuyruk sokumumun ağrısından.
Gzdnz Merhaba hanımlar bende 16+3 deyim kısmetse mayıs sonu doğum inş. Fakat çok bel ağrım var normal mi bilmiyorum. Aynı zamanda serklajlıyım çok endişeleniyorum. Var mı sizde de bel ağrısı falan ?