Mrvaklynr Meralll inşallah canım ☺️ çok teşekkür ederim tam belli olsun her şey inşallah o zaman kan tahlili yaptırırım
150_gelartik Mrvaklynr canım benim değer 450 den yukarı cikmadan adet kanaması gibi geldi hic ara kanama olmadı. Sonra değer 160 civarı sabitlendi iğne ile sıfırlandı
150_gelartik Mrvaklynr bana 3 ay korun dedi. Daha bir buçuk aydır korunuyoruz. Sana neden 6 ay korun dediler
Mrvaklynr 150_gelartik bana altı ay korun vücuttaki iğnenin etkisi ancak o zaman geçiyor dedi doktor hatta baya korkuttu da diğer bebeğinde sıkıntı çıkar falan diye
Mrvaklynr 150_gelartik ama bazı doktorlar üç ay diyor ben yine de altı yedi ay gibi bir süre korundum düşünmedim psikolojik olaraktan hazır değildim
150_gelartik Hale5555 benim beta 2 katı şeklinde artmiyordu. Daha az artıyordu yüzde 60 sınırına zar zor ulaşıyordu. Cok da yükselmeden kanama oldu ve değer düşmeye başladı.
Mrvaklynr 150_gelartik bebe timedan yapmıştım gebelik testini herkes yazmış negatifken pozitif çıkıyor diye ben de adet olmayı bekliyorum o yüzden
Ebrukrtkn Mrvaklynr bir kere dış gebelik geçirmişsiniz. Ne kadar sıkıntılı bir durum olduğunu biliyorsunuz. Lütfen aksatmayın. İlk gebeliğinizde tüpünüz sağlamdı ve dış gebelik sonrası hasar aldı. Tekrar aynı yere bebek tutunursa hasarlı olduğu için ilk seferdeki gibi uzun süre dayanmaz. Daha çabuk patlayabilir. Bu da iç kanama yapar. Benim hiçbir belirtim yoktu. Normal seyrinde giderken dış gebelik geçirdim. Doktorum bana adetin geciktiği anda gel test yapalım. Sakın aksatma demişti. Riske atmayın lütfen.
Mervee34 Mrvaklynr siz ynede gidin bnde agırdan aldm gec gttm en son artık tüpü almak zorunda kaldılar cnkü iç kanama gcrecktm. Böyle olr demiyorm ama yaşayan bri olrak agrdan almayn mtlaka gidinz
Mrvaklynr 150_gelartik yarın kan vermeye gidecem inşallah artık kesinleştirmye ihtiyacım var haklısınız adet dört gün geçti
Meralll Ebrukrtkn bence de çok haklısınız, korkunun bi faydası yok ama erken teşhis hayat kurtarabilir.. belki normal gebelik de olabilir onda da risk faktörlerini ortadan kaldırmak için iğne ilaç vs başlatırlar, geç kalmamak lazım
Mrvaklynr Meralll bugün adet oldum sandım birazda o yüzden erteledim ama akıntıyla karışık pembe lekelenme geldi başka da bir şey Yok
BegumIscanTunc Mrvaklynr Mrvaklynr ben dış gebelik geçirdim ve hala kontrol altındayım çarşamba günü hastaneden çıktım dış gebeliğim sağ taraftaydı ve sağ kaşığımda feci ağrı oluyordu zaten doktor kontrolünde yatış verdiler iğne tedavisi yapıldı ilk iğne işe yaramadı ama ikinci iğne başarılı oldu şuan beta 600 e düştü betam sıfırı görene kadar kontrole gidicem ondan sonrada 6 aylık tedaviye başlıcam rabbimin izniyle herşey düzene girecek inşallah
Ebrukrtkn Mrvaklynr dış gebelik geçireli 3 ay bile olmadı. Gelecek ay rahim filmi çektireceğim. Ondan sonra bakalım. Belki Şubat ayından sonra denemeye başlarız.
Meralll Mrvaklynr anladım canım. Yaşadıklarını da anlıyorum ama ihmal etme kendini. Öncelikle kendi sağlığın önemli.. inşallah güzel hayırlı haberler alırsın