zelis63 Cansuacar bendede oldu canm ama olabiliyomus o normal diyolar sıcak bir duş al biraz ovala istersen
Cansuacar Dilanburak ya cok kalabalik bi aileyiz her hafta sonu birseyimiz oluyor mecburi her hafta sonu yoruluyorum ama hafta icleri hep yatiyorum 😂herhalde hafta sonu oyle yogun olunca patlama yasiyorum😂😂
Mebos Cansuacar https://i.imgyukle.com/2019/12/08/Rzygmo.jpg kusura bakma canım yaa öbürleri olmadı heralde
Aozge Cansuacar sag kız sol erkek diye fark etmiyor, benım de sol kalçam sanki ayagımdan çekılıyor bızım de kızımiz olacak nasıpse... Muz ve sade soda öneririm doktorum magnezyumu bu şekıl de karşılamamızi önermişti.. Çok geçmiş olsun 🙂
Cansuacar Aozge evet muzuda duydum canim ama fena kabiz yapiyor beni yemeye korkuyorum artik cok tesekkur ederim
Mebos Cansuacar ben diğerinde kullanıyorum belki biraz etkisi vardır canım bilmiyorum sırt üstü yatınca yada yataktan çıkarken ağrı oluyor illaki ama bunları kullanmadan dah kötüydüm yürüyemiyordum
Nazycl Magnezyum almama rağmen bende de sol kalça da inanılmaz ağrı oluyor yattığım yerden yardımla ve bağırarak kalkıyorum:(19. Haftadayım daha
Aozge Cansuacar ahh bilirim kabızlık sorununu 😔😔😔 neler çektim. Yine doktorumuz sabah yenılen muzun kabızlık yapmayacağını belirtmişti denildiği gibi yaptım sıkıntı yaşamadım.. Sende bir dene bakalım. Ve tabıkı bol bol su içmelisin 😂
Cansuacar Mebos bende kullanıyordum digerinden doktorum biraktirdi demir kan hapi bide magnorm kullaniyorum
Momdilay Cansuacar 23+3’üz benim de üç haftadır sağ kalçama vuran ağrım var,bel fıtığım vardı o ilerledi diye düşünüyorum inşallah ciddi bişe deildir 😕