Rumis şöyle söyliyim ben ilk kez gidecektim ve bizim masrafın bi kısmını biri karşıladı bnm bi daha gitme şansım yoktu o yüzden hiç düşünmeden gittim eğer bebekle gitmeyi düşünüyorsan dönmeye başlamadan gitmelisin diğer türlü namaz kılarken bile aklın onda kalır cok zor olur uykuya gelince bn uyku eğitimini araştırmıştım saatleri düzenliydi ve Allah'tan kızım uykuyu seviyo.küçük olduğu için henüz ek gıdaya başlamamıştık emziriyodum.zorluk olarak ilk zaman sese alışması zor oldu sonraları tavafta bile uyur oldu 😄biz kanguru tercih ettik babası taşıdı zaten zayıf bi bebekti yine de bn coğu zaman uyku saatinde otelde kalıyodum eşimle değiş tokuşlu gidip geldik biraz o biraz ben.şu bi gerçek cocuksuz gidenler kadar rahat ibadet edemiyorsun ama onlardan çok daha fazla sevap kazanıyoruz :) bi kaç arkadaşım cocukla gitti ama gitmez olaydım dedi sanırım bebeğe bağlı 🙈 uslu bebekle çok zor olmuyo kızıma nasip olduğu için cok mutluyum bazen fotolara bakıp özlüyorum iyi ki onla gitmişim diyorum ama biz bi aydan fazla kaldık eğer 15 günlük gidecekseniz zaten fazla vaktiniz olmadığı için ibadet mi yapcam cocuk mu bakcam olayı var.güzel değerlendiremedim diye bi Psikoloji oluşur.bi de cocuktan Sebep klimayı nadiren açıyoduk o da sıkıntı oluyo çünkü oda küçüktü klima tam yatağın karşısında olduğu için hasta olur diye açamoyoduk.otelin konumu da önemli yürüme mesafesi fazlaysa zaten yorucu oluyo bi de bebek taşıması var.sonuç olarak eğer hamileliğin rahat dönemindeysen ve kısa süreli gideceksen bnce şimdi git 😊