Hayalet Renk olarak kullandığınız tonlar var mı internetten benzerini yada aynılarını link atar mısınız fikirlere ihtiyacım var bazı parkeler silmeyi bile belli ediyor ama ben kiri kolay kolay belli eden her mobilyaya da uyan bi şekil istiyorum ama
Betul3535 Hayalet açık gri tonları toz belli etmez diye düşünüyorum koyu tonlar daha çok toz belli ediyor ben açık kahve kullanıyorum oda toz belli etmiyor pek fazla
ezgialacasahin Hayalet evimdeki parke açık gri leke toz hiçbirşey belli etmiyor silincede ız kalmıyor
07052019 Hayalet benim açık gri parkelerim toz vs hiç görünmüyor ama saç kıl tüy olayı çok kötü oluyor açık renkte de
Kbrbydk Annemlerin evindeki odamda gri parke kullanıyorduk. Ne leke ne iz belli ediyordu. Kahve tonları genelde silmeyi de tozu da belli ediyor. Tavsiyem gri ve tonları.
Hayalet Kbrbydk Betul3535 her mobilyaya uyar dmi gri tonlarındaki ? https://pin.it/7aujswxdl5p55e bu şekil mi yanı ?
Kbrbydk Hayalet resim açılmıyor canım ama evet ben çok beğeniyorum. Eğer yaptiracaksan kesinlikle gri. Açık veya koyu olması sana kalmış. Her turlu mobilyaya da uyuyor. Çocuk odası için de ideal.