Ygmr1212 Merhaba anneler 34 haftalık hamileyim bebek hareket ettikçe sanki afedersiniz vajinamdan cıkacakmış gibi oluyor sizdede oluyormu agırlaştıgı içinmi böyle anlamadım
Aygnrbasak Ygmr1212 ben de 34 oldum ve bu aralar kasılma arttı yürüyemiyorum dediğiniz gibi sanki vajinamda ve karnımın genelinde ağrı var
Sinif177 Ygmr1212 Umutlubirkadin burcu06 bebeğinizin kilosu kaç acaba. Ben 34+5 te gittim doktor kilosu az dedi. Ne kadar fark var acaba
burcu06 Bizde 33 haftayız ve aynı durumları yaşıyorum bazen geriniyormu ne sankı çıkacakmış gibi oluyor doktoruma sordum bu durumu oda böyle olduğu zaman biraz dinlenmen gerek dedi döndüğü için oluyormuş
Umutlubirkadin Sinif177 dün gittim 2100 dedi gayet güzel olduğunu söyledi bu gidisle giderse 3 kilo üstü bir bebek olur dedi doktorum sizin kaçtı ?
Sinif177 Umutlubirkadin 34+5 te 2050 g geldi. Zayıf bir bebek dedi. Plasenta bebeği beslemiyor dedi. Belki en son gittiğimde 32 haftada 1800 dü ondan kilo almadığı için öyle demiş olabilir.
Ysmn27lutfumusb Ygmr1212 bebek harktlerinzde yavaslama oluyormu:/yavaşladı neden bilmiyorum ntsye gönderdi mi doktorunuz sizi ben daha gitmedim:/
Umutlubirkadin Sinif177 32 haftada banada 1800 gram demişti 10 gün sonra gittiğimizde 2100 gram olduğunu söyledi haftada 250 gram alması yetiyormus benim Doktorum bebeğimin kilosu için gayet güzel dedi çok canını sıkma son haftalara doğru bebek kendini topluyor zaten önemli olan sağlıklı olması
Ysmn27lutfumusb Ygmr1212 evet eskiden fazla hareketliydi sesimi duyunca vs bu aralar yavaşladı 34.3 gunluk
Ygmr1212 Ysmn27lutfumusb 2 saatte 10 defa hareket ediyorsa yeterli bebek kilo alıyor yeri daralıyor ondan muhtemelen
Annemmm2 Ygmr1212 bende de o sorun var ve vajinanın yandaki kemikler nasıl agrıyor oturunca ayaga kalkamıyorum cok zor yürüyorum sizdede oluyor mu??