Oznur_yildiz Leyla_Alexandra canım bende demir ilacı olarak gynoferon kullanıyorum sabahları ac karna zor olduğu için gece 12 1 gibi icip yatıyorum daha rahat oluyor öyle bi dene istersen yan etkisi olarak dışkı renginde değişim oluyor bu da normal bişey
Akman89 Arkadaşlar ben maltoferin şurup olanını kullanıyorum, tadı da bana kötü gelmedi, ilaç kullanmayı sevmediğimden şurubunu tercih ettim. Büyük abdest benimde siyah gibi ama doktorum bunun normal olduğunu söyledi.
Baharemre Leyla_Alexandra bende kulandım migdeme dokundu doktora söyledim şurup verdi ama çocuk için önemli kuşanmalısın gelişim için
isimsizbebek Leyla_Alexandra demir ilacı çoğu insanda böyle etki yapar diye biliyorum. Bende aynısını yaptı hatta kabızlık da yapıyor ilacı kullanmadan önce böyle sorunlar yoktu vitamin ilaçları da kullanıyorum kaç aydır ama hiç böyle yapmadı. Demir ilacı kullanmaya başladığımdan beri oldu. Doktor sabahları aç karnına günkurus ve kuru incir ye üstüne ılık su iç dedi kabızlık için.
Tupbebekhikayem__ Leyla_Alexandra tok karnına içerseniz yemekle etkileşime girer doğru olmaz.bu ilaç iştah açıklığı yapar evet bu yüzden bana doktorum gece yatatken içmemi söyledi zaten yatarken biraz aç oluyoruz bu şekilde bende hiç sorun olmadı.Dışkıyı kahverengiye boyuyor ve kabızlık yapabiliyor