H1z2a3 Gamzeli_1 canım kurulumunu ya doğru yapmamışsınız yada tam takıp birleştirememişsiniz ben kullanıyorum çok güzel rahat toplayıp kaldırınca da bir sorun olmuyor yer kaplamıyor kendim takıp çıkarıyorum çok rahat parçaları ters falan takmış olabilirsiniz bi kontrol edin isterseniz
Gamzeli_1 H1z2a3 bilmiyorum ki canım kız kardeşimle kurulumunu yaptk dün kafam allak bullak oldu kibar cafcaflı deil yerde kaplamyor hantal da deil her yere götürelblr. Bakyorm da şikayet eden çok nadir ve her yerde satışa sunuluyor mağaza daki modellerde hep aynı tarz 🙈🙄
Gamzeli_1 Asrinayaz ya canm kurt düşürmek istemzdm ama olabilir yah bi bende olur falan yatak odası için asansörlü anne yanı var bunu salonda kullanmlk için kız kardeşim de ana dizi beşiği aldı
Asrinayaz Gamzeli_1 bizde salon için ayrı alcazda cnm mobilya aldık bitane kortkum valla şimdi bugün sipariş vercktik bizde
Gamzeli_1 Asrinayaz Asrinayaz sumaybebeden alan bi arkadaşa sordum marka da modeli de aynı ve kullanımndan memnun olduğunu söylüyor 🙄🙄🙄
Deletedmom133 Gamzeli_1 fiyat olarak ta beklentiyi karşılamaz daha ucuz olur daha güzel bu tarzda beşik almanı tavsiye ederim zaten en fazla 8 kiko taşıma kapasitesi var bence başka araştır derim
Gamzeli_1 Deletedmom133 evet hemen hemn aynı fiyat ama işte şans mı hep mi böyle bilemiyorm baby force markası de pek sağlam deil ondnda müzdsrbm🙈
Deletedmom133 Gamzeli_1 https://www.civilim.com/baby-force-babyforce-motherside-sallanir-besik-gri-946-1?gclid=CjwKCAiA27LvBRB0EiwAPc8XWX9YJPkijnXv0FfNkqaSdo_snk5kHOuXTqqhk9dCSsTXjMmpqk3M3xoCTmwQAvD_BwE https://www.hepsiburada.com/niniko-sepet-besik-hamak-besik-sallanan-bebek-besigi-kahverengi-p-HBV00000N7BWK?magaza=MSYGRUP&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-oyun-parki-ve-park-yatak&gclid=CjwKCAiA27LvBRB0EiwAPc8XWZTlQIdpjTpteutNhcn2pKUSA8q5CH6QgCVzzSw7Z86CwLxc2tdSxxoCn7UQAvD_BwE ablam kullandı memnun
Busra5341 Havaya kalkiyor falan yazan olmus bunlar iki baglantili arkadaslar havaya falan kalkmiyor kullanan arkadaslarm var bende aldim . Demirlere carpmayida ilk def duyuyorum muhtemelen hatalidir o besik
Gamzeli_1 Busra5341 daha doğum yapmadım için bilemem havaya kalkmayı da olacağını da düşünmüyorum 2 tane sabitleme yeri var ama arkads bebeği koyunca ister istemz içeri eğilim yapyor ve 2 sallama aparatı demire değiyor
Busra5341 Bağlantisi tek olanlar havaya kalkiyor ikililere gore hizli sallaniyor ama bebek agirligini ne tarafa verirse o tarafa kalkiyor
Gamzeli_1 Busra5341 evet 2lilere göre tek aparati olan beşikler hızlı sallanıyor ki çocuğumun beynini sulandrmya da gerk yok
Busra5341 Gamzeli_1 tamam bende bisey demedim zaten ayni seyi soyledim . Sadece almayin havaya kalkiyor falan yazmislar ona istinaden yazdim cvp olarak
Fdle Gamzeli_1 ben aldım daha kullanmadım doğum yapmadım henüz ama kurduk beşiği gayet kullanışlı güzel hoşuma gitti benim
LifeandFeel Btm571 ben kanz pretty park yatak aldım oradan ya teşhir ya iade ürün göndermişler heryeri ufakta olsa deforme olmuş yarın geri iade edicez inş problem çıkarmazlar