dentem61 bebeğin kilosunu ne zaman söylemeye başlıyorlar? ben 20 haftalık oldum 18 haftalıkken gittim kilosunu söylemedi sordum daha küçük kilosuna bakmıyoruz dedi
Bilgeninannesi dentem61 en başından beri kilosunu yazıyo bizde doktorlar. Ultrason kağıtlarında bile yazar.
Sweetblonde88 dentem61 bunun gercekten 30 haftadan önce hiçbir anlamı yok inanın önemli olan saglıklı sekilde ilerliyor olmanız.
canimoglum53 dentem61 bazi doktorlar soyluyor ama 29-30.haftadan once onemi yok kilosunun o yuzden bazisi soylemiyor. Ben 30.haftadan sonra ogrendim. Sonrasinda kendi soylemeye basliyacak zaten merak etmeyin :) ama en kotu ultrason kagidinizda yazar
dentem61 Sweetblonde88 sağlıklı gözüküyor sıkıntı yok dedi kilosunda gelişiminde sıkıntı olsa söyler miydi zayıf haftasına göre diye
Kayarozlem8023 17 haftalıkken söylemişti ama çokta önemli değil aslında o yüzden söylemiyoruz demiş olabilir çünkü bebiş kiloyu son aylarda alıyor ilk hamileliğimde 26 haftalıkken söylemeye başlamıştı
_zehra_ 16+5 ken gittim en son . Boyu kilosu nasıl haftasıyla uyumlu mu dedim .evet dedi baş popo arası 10 cm, ağırlığı 160 gr gayet iyi dedi .ben araştırma hastanesine gidiyorum herzaman ultrason kağıdı vermiyor. Oyuzden özellikle soruyorum
dentem61 Esraygtf bana söylemiyor ultrason kağıdında da yazmıyor ama sağlıklısı 30 haftadan sonraysa 10 hafta sonra bakıcaz🥰
Sweetblonde88 dentem61 söyleyebilir söylemeyedebilir. Hersey son zamanlarda sekilleniyor. Erken verilen bilgilerin cogu kıyaslama aracı oluyor ve anne huzursuz oluyor. Hersey yolunda saglıklı dediyse sıkıntı yoktur şimdilik rahat olun tadını çıkarın.
duygusm dentem61 Bize ilk 100 grmın altındayken söylemişti doktor, hatta “büyüyecek büyüyecek 100 gr olacak” demişti. Sonrasında da hep ölçtü, söyledi.
dentem61 duygusm ben de sordım 13 haftalıkken özelde söylesem ne olcak 45 50 gr olduğunu öğrensen ne olucak dedi
duygusm dentem61 E o zaman hiçbir şey söylemesinler, kendileri baksınlar yeter 😄😄 ben özellikle sormamıştım ama anlatıyor doktorum. Bizimki merak etme, hayal etme vs işte 😊
busrasahinn dentem61 1 kilo olana kadar söylememişti bana doktor bi kere sordum ne önemi var ki şuan 50 60 gram bisey şöyle bi bir kilo olsun ben sana soylicem demişti ki doktorumu da çok seviyorum 🙏
Rabiakerem dentem61 canım ultrason kağıdına baksana orda yazar mutlaka o haftalarda sölemiyolarki zaten 26 27 de dalan başlarlar sölemeye hatta bana hiç sölemediler ben hep ultrason kağıdndan baktm