Deletedmom124 Zynp01 bende aynısını dedim kan verin ama olmayan bebeğe don biçmek şimdi hayırlısından doğur falan birde yoksa umudunuz kırılır inşallah vardır çok mutlu olurum
Omerinzevcesi Zynp01 bence öyle kuzum hakkında hayırlısı olsun hayırlı haberlerini de bekliyodum meraklandırma beni 😍
Deletedmom124 Zynp01 rica ederim gitmedin mi? Hala gidip kan Verde öyle sevinsin herkes sende burada konuşmak cidden boş
Zynp01 Deletedmom124 arkadaşım bn bebek istemiyordum 6. Gün gecikti ısrarla test uapmadım bugün mecbur yaptım artık kaçmamın anlamı uok. Hani amacım herkes hamilesin desin değil tecrübelerden yararlanmal. Kan verme olayına gelince inan şuan doktorun hamilesin demesine hazır değilim yaın kan vermeye gidecem ama hazır hissetmezsem vazgeçerim
Busra006 Zynp01 6 gün geçtiyse koyulaşırdı canım bence stresten gecikmiş olabilir, olmayan çizgiye burada herkes var diyor anlamıyorum yani karşınızdaki insanı heveslendirince ne oluyor ya
mucizemibeklerken17 Yaaa seninle aynıydık canım 🥰 inşallah vardır bebiş. Benim de bugün gecikeli 6 gün oldu. 4 gün önce testte tek çizgi çıktı ama ben de birkaç gün sonra yapayım bakalım nolcak. İnşallah bebiş vardır ikimizde de 🤩
Zynp01 mucizemibeklerken17 evet canım sen bugğn test yapmadın mı bende 4 gğn önce yapssm belki silik bile çıkmazdı
mucizemibeklerken17 Zynp01 yok kuzum bugün yapmadim, haftaiçi tekrar yapıcam. Yine tek çıkar diye korkuyorum. Emin değilim ama sanki 4 gün önce yaptigimda çok hafif kızardı ve sonra tek göründü gibi. Belki de ışık yanılttı bilemiyorum 😑
busrasahinn Zynp01 en doğru sonuç kab testi canım ozel hastaneler çok uygun fiyatla 1 saatte belli oluyo ben olsam hemen yaptırmıştım 🙈