GGD Kızlar bebişler kaç kilo.? Sizler kaç kilo aldınız şimdiye kadar.? Ben 33 haftalıkken doktora gittim 2 kilo 100 gramdı prensesim bende toplam 10 kilo almış durumdayım. sizler kaç haftalıksınız ve kilolar ne durumda.?☺️
Tugba_O GGD 33 haftalıkken kontrole gittim 2300 dü kilosu. Doktor 300 gram fazlalığı var ama şimdilik sorun teşkil etmez en kötü doğum şeklini etkiler dedi.
GGD Aturkk süpermiş zaten son aylarda alıyorlar kilo diyo doktorlar ıkı gün önce arkadaşım doğum yaptı 4100 gram bebiş ve normal doğum tosuncuk oldu kız. ☺️
GGD Tugba_O maşallah ben sanmıyorum dediğim gibi arkadaşım 4100 gram doğum yaptı bi kaç gün önce ve normal yapti yani. :)
Afra34 GGD 36+1 2 600 bebek kilosu bende 12 ye yakın aldım sanırım biraz da şişlik var inerse bayağı gidecek kilolar🤗🙈🤷
GGD Afra34 evet evet bende de şişlik var o kadar zaten bebeğin eşi bebeğin kendisi derken bize bişey kalmaz Allah’ın İzni ile. :) bebişede maşallah. 🤲🏼🥰
Beyzanurlina GGD kız sus ne 4 kilosu 🤣🤣 ebe bana 3 bıcuk üstü riskli dedi normal dogum istiyoruz insallah🤣🙈
0biranne 34+6 da oğlum 3100 gr di yarın kontrolümüz var bakalim nekadar olmus paşam 💙🤗 bende 12 kio aldım
GGD 0biranne annelerin aldığı kilolar çok ıyı yalnız dimi Ya benim ablam 20 kilo almıştı ikisinde de. 🤣
GGD Beyzanurlina 😂🤣 arkadaşım 4100 gram normal doğurunca hepimiz doğururuz dıye düşünüyorum da ondan. 🥰