IremSare tashavva sizi korkutmak istemem ama benim cildim çok hassas ve yapıştırılan bant beni mahvetti. Su topladı bantların uç kısmı, fito krem verdiler hastaneden onu kullandım hala izleri duruyor halbuki su geçirmez bantlardan olsaydı ilk başta hiç yaram olmayacaktı o yaralar benim canımı acıttı açıkçası 🙈 10 gün sonra dikislerim alındı zaten 😊 istediğinizi sorabilirsiniz seve seve cevaplarım 🤗
IremSare tashavva evet doğru, 42.haftaya kadar bekliyorlar. Eğer olmazsa suni sancı, fitil gibi işlemlerle başlatıyorlar
MBAnne IremSare sezeryanda bebeklerin kilosu olması gerekenden daha fazla düşüyormuş benim bebeğimde iri doğdu ve aynı sizin bebeniz gibi kilosu düştü mama başlattılar ilklerde arada bi takviye yapabilirsiniz ama asla tam doyacağı kadar vermeyin ben milleti dinleyip bu hatayı yaptım ve sütüm bitti denilcek kadar azaldı bebekler sürekli emmek istiyo sabır gösterin size alışık olduğu için güvende hissetmek istiyo ve en güçlü olan refleksi emmeyi kullanıyo ben 3 saat göğsümden indirmediğimi biliyorum hayırla sağlıkla büyütün inşallah en geç 5 aylık olunca rahatlamaya başlıyosunuz ben çok zor zamanlar geçirmiştim bebeğimle şuan bin şükür ediyorum uykusuzluktan halüsinasyon görüyodum o derece yani inşallah çok akıllı uslu bir bebek olur
IremSare MBAnne cuma günü 1 aylık olacak inşallah doğum kilosuna ulaşır 🤔 Yanı tam olarak bilmiyorum ama doğum kilosunu geçmesi mi gerekiyor 1 aylık olunca ? Doktorumuz tam birşey söylemedi mama ile ilgili, göbeğinin erken düşmesi onu çok kötü etkiledi ve birde 20.gününden itibaren gaz problemi başladı sabir gösteriyoruz inşallah tüm anneler gibi bizde atlatacağız bu durumu çok teşekkür ederimmm🙏🙋🏼♀️💖
MBAnne IremSare bildiğim kadarıyla bir aylıkken doğum kilosunu geçmeli ama takma bunları bebeğini izle hiç susmuyosa çok çok meme istiyosa birinden al mesela bir mama ver sakinleşiyosa anlaki açtır aynıysa daha çok küçük diye ağrısı sızısı gazı olduğu için ağlıyodur tabi doktorun gelişimi iyi filan diyosa hiç başlama mamaya onlar daha iyi bilir 😊
tashavva IremSare Eskisehir de oturuyorum ben. Burada sehir hastanesi acildi. Cok temiz cok guzel neredeyse ozelden farki yok dogum odalari da oyle dogumdan sonra da ozel odada kalabiliyorsun. Ama iste bu seyler kafami cok karistirdi o yzuden soruyorum da 😊
IremSare tashavva normal doğum ile ilgili korkularınız varsa hastanelerin gebe okulları var oraya başvurabilirsiniz onlar sizi çok rahatlatiyorlar. Bende korkuyordum orda bilgilendirdiler kendime bi özgüven geldi ve evet başaracağım dedim ama nasip değilmiş olsun buna da şükür 🙏🥰
IremSare MBAnne birazdan kontrole gidicez birde aşımız var bakalım ne diyecek 🙈 sık sık emziriyorum emmek istiyor bebeğim
IremSare MBAnne --> 3.020gr doğdu 3500e düştü şuan 1 aylık 4kilo olmuş doktor totale bakmayalım en son aldığı kiloyu baz alalım o yüzden mamaya gerek yok beslenmesi düzene girmiş dedi ama bugün başka birşey söyledi ve moralim bozuldu. Gözünde hafif kayma var göz doktoruna muayene ettirin 6 aya kadar bu durum olabiliyor dedi, çok erken değil mi daha 40ı bile çıkmadı çocuk kendini toparlamadı? 🤔
MBAnne IremSare bencede çok erken benim oğlumda sürekli şaşı bakıyodu düzeldi çok şükür kontrol edebildikleri birşey değil çünkü ama doktorda bunu biliyodur bence birşey görmüş olmalı diye düşünüyorum inşallah kontrol edemediğinden öyle bakmıştırda düzelir morelinizi bozmayın Allahım daha büyük sıkıntı vermesin benim iki kuzeniminde gözleri öyleydi ameliyatmı oldular 6-7 yaşlarında küçük operasyonmuydu neydi çok hatırlamıyorum düzeldi çok şükür şimdi hiç bişeyleri yok Rabbim dermansız dert şifasız kalıcı hastalık vermesin
IremSare MBAnne bugün götürdük doktora, hafif kayma varmış. 1 yaşa kadar geçebilir kendiliğinden, iyileşse de iyilesmesede kontrole getirin 1 yaşında dedi gözlük kullanmaya başlayabiliriz belki dedi. Korkulacak hicbir şey yok diye belirtti içimiz rahatladı 🙏