2prens_annesi Cuma günü Handan Özkana muayene gittim şuan 35 haftalık hamileyim 10 gün sonra buraya değil gebe polikliniğine sıra al dedi ama mhrs de çıkmıyo sizler nasıl alıyosunuz benide bilgilendirin lütfen🙏🏻 Bu arada yeni taşındım ankara mamağa
Biranne00 2prens_annesi istersen 182yi ara ordan al canım onlar yardımcı olsun sonuçta mhrsde 182 de aynı şey
Melikemr 2prens_annesi kuzum bende 35 haftalık hamileyim bende handan hocaya gidiyorum sen kadın hastalıkları almışsındır büyük ihtimal o yüzden gebe polikliniğine al demistir mhrs ye gir beştepe ek binası yazan yerde bazılarında kadın hastalıkları yazıyor bazılarında ise gebe polikinliği mesela şuan elif yılmaz hocaya randevu var ben ona aldım sende ona alabilirsin
Fatas Buyuk ihtimal kadın hastalıkları polikliniğine sıra almışındır canım ondan oyle demistir mhrs uygulamada yaziyor bestepe kadın hastalıkları poliklinigi diye veya gebe polikliniği diye ona dikkat ederek al
2prens_annesi Fatas gebe polk. 1 yazıyo ama hepsinde napacağımı bilmiyorum hastane kuralları diğer hastanelerden farklıymış
Fatas 2prens_annesi doktor isminin altında 3. Sırada kadın hastalıkları veya gebe diye yazar canım gebe poliklinigi merkez yazan merkez bina buna dikkat et beştepe icin gebe polikliniği bestepe ek hizmet binası yazıcak su an ismail burak gültekin ve elif hocada var
2prens_annesi Melikemr anladım canım ilk defa gittim burdaki hastaneye tekirdağda böyle sistem yoktu randevuyu da bilinçsiz almış bulundum ben de Elif hanıma alim bağri çok sağol 🙏🏻
2prens_annesi Fatas tamam canım çok sağol şimdi sizlerin sayesinde anladım handan hanım gebe polikliniğine al dedi ama ben buranın bir garip yabancısı anlayamadım😂😂