Gulmartin Merve2407 33+3 olduk 14 kilo aldım en çok da ben almışım almayanlar bunu nasıl başardınız 🙈🙈
Turna20 Kızlar maşallahınız var hepiniz çok bilinçli gitmişsiniz. Dikkat ediyorum gebeliğin ilk dönemlerinde mide bulantısı çok çekenler az kilo alıyor. Ben de 29+5 net 10 kilo aldım. Doktor çok iyi dedi. Doğuma kadar maksimum 4 kilo daha almam lazımmış
gezentianne Turna20 bence tam tersi ilk zaman kusanlar ekmeğe makarnaya abanıyor ya da mide bulantısı geçince daha cok almaya başlıyor 🤣 Benm midem bulanmadı ama diyet ve yürüyüşle almamaya gayret ettim. 30. hafta 4 kg aldm ama bundan sonra kendimi tutamıyorum yedikçe yiyesim geliyo kaç kg alırım acaba maksimum
FatmanurOsman Merve2407 31 haftalık olduk, 11 kilo aldım 😳😳 48 kilo ile hamile kalmıştım 😃 bebiş en son 38 haftalıkken 1200 kiloydu şuanda henüz bilmiyorum ☺️
Symsglm Merve2407 29+5 olduk bebeğim 1500 kilo ☺️ bende 5 kilo aldım 54 kilo hamile kaldım şuan 59 kiloyum
Ilknur_emin Angelllll evet canım şişlik gaz sancısı çok oluyor bende de. Birde gece bitmeyen bir bel ağrısı var tabi korku heyecan merak bunları saymıyorum zaman geçmiyor sanki 😃doğum vakti hiç gelmeyecek gibi
Angelllll Ilknur_emin 2 yastıkla uyurum ben biraz faydasını koyuyorum sırtıma ve karnıma koyuyorum canım 🤗 ayy bide hep açım doğumdan sonrada bu açlık kalır diye korkuyorum 🤦♀️
Symsglm Melos58 maşallah Tombiş bebek olacak ☺️ Bizimkide 1 hafta önde doktor böyle devam ederse iri bebek olacak demişti
esraes gezentianne kesinlikle öyle mesela bn 52 kilo ile hamile kaldım spor eğitmeniyim sporcuyum Asla kilo almıcam derdim ancak okadar tiksindim herseyden okdr koktuki bersey bNa.. 4 ay yoğurtlu mKarna yedim akşamları sabahta peynir ekmek dolayısıyla 27. Haftamdayım ve 22 kilı aldm bile