GzdeelikAkbacak MeltemOlgun Hızır biraz ağır kaçar Canım bende düşündüm ama çok ağır kaçar diye koymadım
Hilal54 MeltemOlgun benim eşim de hızır ali istemişti ama hızır biraz ağır bir isim olucaği içın degiştirdik oğlumun adı Ali aras olucak insallah😊
SevDin Bence Ali kendi başına güzel bir isim 2 isime her zaman karşıyım kullanması zor ailede ve arkadaş çevresinde herkes kendi istediğini kullanıyor isim sahibide zorluk yaşıyor tercih sizin tabi düşüncemi belirtmek istedim
MeltemOlgun SevDin ya normalde bende 2 isim olayını sevmezdim ama şimdi nedense o fikrimden vazgeçtim gibi anlamadım yani
NidaA Hızır isminin yerine daha güzel isimlerde olabilir aslında canım tabi senin tercihin ama Efe Ali Ömer Ali bYa da tek Ali de olabilir bilindik isim koyucakaan Eger yoksa doruk eymen Emirhan Alpaslan isimleri de güzel olur 🙏🏻☺
MeltemOlgun NidaA evet aynen dediğin isimlerde güzel ama ben Hızır Ali isminde duygusal bi bağ kurdum ...
Asrinbaby [bilinmeyen] çınar ali ve ali çınar da olur bence çok güzel yaaa 😍 ben asrın çınar düşünüyorum insallah
Lcy MeltemOlgun ben öle sandim.ordaki hizir ali yakisikli sandim o yüzden ... ama cok guzel bi isim hizir ama agir bi isim ama guzel benim kizimin ismide agir o yüzden hosuma gidior sanirim
Betuluus MeltemOlgun Aliyi kullanmayıp sadece Hızır diye seslenebilirler.. Kulağa pek hoş gelmiyor gibi yani Hızır oğlum gel filan.. Ağır diye sanırım anlamadım.. Emir Ali gibi daha hafif isimler tercih edebilirsin belki.. Eşine anne babaya bi danış derim☺
MeltemOlgun [bilinmeyen] niye ağır olsun ki bende bilemedim artık hayırlısı inşAllah. Antepliyim😊 ya sen ?