Meryemd Iyi geceler sevgili hamisler halk arasinda olan soylemlerden olan bisey sormak istiyorum kiz olunca hareketsiz olurmus erkek olunca cok hareketli olurmus ne derece dogru tecrubeli olanlar yardimci olabilir mi
Efuchama Meryemd aslında tam tersi derler erkek içerde daha sakin oluyormuş emin değilim önceki kızdı şimdi erkek hareketlerde tam bi fark hissetmiyorum ama belki hisseden vardır
Sedaahmett Meryemd benim ilk oğlum cok aşırı hareketliydi. 17. Haftada felan net hissetmiştim yani. Şuan yine 17 haftalik hamileyim ama daha hic hareket hissetmedim. Bebegin cinsiyetide belli degil daha zaten🤷🏼♀️ oğlum 8 aylik.belki onla uğraşmaktan koşturmaktanda hissetmiyor olabilirim. 😁
Bebegimbenim3 Meryemd canim inan ki kiz benim ki 37 haftakigim suan cok asiir haraketli bir bebek elbisemi bile oynatıyor disardan cok belli. Bence alakasi yok o yuzden cinsiyetle
burcuisik12 Meryemd 1.si erkekti 15. Haftadan hissetmeye baslaıdm ve erkekler kayarmış kelebek ucsrgibi bi his olurmus kızıma hamileyim daha cıt yok 17 haftalıgım ve kızda durup durup tekme atarmış erkek gibi kaymazmıs😁
Meryemd Efuchama https://i.hizliresim.com/GZr3RN.jpg peki sizce bu erkek mi kiz mi bacak arasi videodan cektim biz pipiye benzettikte doktorda once pipiye benzetti baska dr bnce kiz dedi 1 ay sonra🤔🤔🤔
Efuchama Meryemd valla ne yalan söyleyeyim bizimki de böyle gözüküyordu 12. Hafta ikili testte bence erkek gibi yine en iyisini doktorlar bilir tabi 🤷🏻♀️
Meryemd duyguyilmaz benimde ilk gebelik doktorlar bi kiz bi erkek dedi millette oyle diyor bilincli anneletden fikir alayim dedim😉
Meryemd Efuchama benimde ikili test videosu zaten 16 haftada bebek tersti dr bence kiz dedi bnmde kafam karisti ayrintili usg yi bekliyorum kizda bukafa cikinti olmaz diye dusunuyorum ve erkek istiyorum.sizinkine ne dediler sonrasinda
Deletedmom2224 Meryemd ilk oğlum nerdeyse hic hareket etmezdi ikinci oğlum şuan içimde takla atıyor 😂 ablaminda ilk kızı çok sakindi ikinci kızı çok hareketliydi yani pek sanmıyorum 😊