NihalBedir Dün doktor yazmış bir iğne ve bu ilacı iki tane ağız yoluyla aldim doktora tanıştım fitil olarak kullan dedi şimdi wc gittim hepsi erimiş olarak cıktı normal mi
Busimss NihalBedir iyice içine doğru iktirin sonrasında yine birZ akıntı olarak çıkıyor zaten ama çoğu çıkmıyor en azından.
Ummugulsum_44 NihalBedir bende de akıntı olarak çıkıyordu ama fazlasını atar vücut dediler doktor dediyse öyle devam et canım
Deletedmom0010 NihalBedir canım bende aynı durumdayim şimdi bile hepsi komple çıktı bebeğimiz nasıl korunucak bilmiyorum kafayı yiycem koyduktan sonra yan yatıyorum ondsnmi bilmiyorum
Tukec NihalBedir gece uyumadan fitil olarak alıyorum. Gün içerisinde bir miktar parça geliyor.Normal demişlerdi.
Ummugulsum_44 NihalBedir valla bende çok silik bi kahverengilik vardı evham yaptım açıkçası o gördüğümden başka aynı günde bile tekrar görmedim doktorda kabama olmasa bile kutuyu bitir dedi ben de kullanmadım şükür hiç kanamam olmadı çünki o günden ertesi gğn doktora gittik hiçbir şey yok dedi kanama filan yani 10 gün sonra da kontrol e gittik yine hiçbir şey görmedi bende kullanmadım arada aklıma geldide kullandım 10-15 tane filan kullanmışımdır riskim yoktu şükür 🙏🏻
NihalBedir Ummugulsum_44 benim de kanamam yok dün ilk defa kontrole gittim kese göründü ve kanama alanı var dedi doktor bu ilacı ve iğne verdi korku icindeyim
Ummugulsum_44 NihalBedir içerideyse kanama kullan canım benim ultrason da da çıkmadı doktor dedi yani kanama yok içerde de olmamış dedi o yüzden içim rahattı doktorda önlem amaçlı kullan dedi bana zaten ama sen kullan dikkat et aksatma
Tombulkelebek Fitil olarak kullanıyorum bende günde bir defa ve özellikle yatarken alıyorum . Biraz yatmanız lazım fitil olarak aldıktan sonra.
NihalBedir Tombulkelebek ben hiç yatmadım tabiki bilmiyodum bundan sonra öyle yaparim teşekkür ederim
Damla123- Tombulkelebek ya ben yatıyorum da hatta kendim yapamıyorum diye afedersiniz eşime yaptırıyorum zaten düşük riski olduğu için baştan beri ilişki yok. O kadar canım yanıyor ki gerim gerim geriliyorum😓
Ftszgn 16 haftadan beri kullanıyorum Progestan suan 27 oluyoruz, vajinal koyduktan sonra 1 saat yatin,sonra zaten fazlasini vucut atiyor, kasılma yi onler,dusuk riskini önler, vajinal daha etkili bir ilac
NihalBedir Ftszgn tesekkur ederim umarim bende de engeller henüz kalp atışı da duymadım duysaydık rahatlardim
NisaMomy NihalBedir bende kullanıyprum 8 haftadan bu yana fitil olarak şu an 14 haftalığım içerden kanama alanım vardı onu iyileştirmek için kullanıyorum benden sana tavsiye bol bol yat gerekmedikçe ayaga kalkma😇
NihalBedir NisaMomy bir çocuğum var o yüzden yatamıyorum sürekli ama dinlenmeye çalışıyorum kanama alanı geçti mi peki benim kanamam yok ama doktor kanama alanı var dedi
NisaMomy NihalBedir benimde öyleydi içten kanama alanı vardı geçti çok şükür ama yınede düşük tehdidi atlattıgım için hala kullanıyorum.
NihalBedir Ftszgn inşallah cuma günü 7 olacak gideceğim duyarız inşallah ilk çocuğunda 6+4 de duymustum