Annesinin1tanesi Kbrazcan Aminn canm Rabbim cümlemizin evlatlarnı bizlere bağışlasn sağlıcakla kucağmza almayı nasip etsin Rabbim 🙏😍
Yesimmm93 Kbrazcan benimki çok hareketle değil anca Arada ayaklarını ellerını oynatıyordu 12 haftalıkken bide ters yatıyor 13 hafta yine gittim baktık yıne ters doktor onun keyif yerinde dedi ama benim tuhafıma gitti şahsen varmı böyle ters yatan bebişi ☺☺☺
Tamam Kbrazcan put gibi yat o zaman lütfen 😞 Allah sağlıkla kucağına aldırsın.Kayıp çok zor.sıkı sıkı tutun bebeğine,wc hariç kalkma kanama gecene kadar.16 hafta gecene kadar sabret.rabbim inş mükafatını da verir
Kbrazcan Tamam inşallah canım öyle yapıyorum zaten 🙄 hayırlısıyla atlatalım şu günleri herşey daha güzel olacak ☺
Cansummm Kbrazcan bende görmüştüm sen kadarken hatta Dr bak size el sallıyor demişti gerçekten Allah’ın mucizesi bir ve çok güzel bir duygu🙏🏻☺
Nazyun Kbrazcan bende çok erken sanıyordum ama 10 haftalığım tam bugün ve kıpır kıpırdı nasıl oynuyordu
tomurcukannesi Ilkbebek el ayak tomurcukları oluşmuş oluyo o zaman zaten . Onu görüyoruz. Bende tam 8+2 de gittim doktora ultrasonda gördüğümüz gibi oynattı el ayak tomurcuklarını. Hatta doktorda dedi bak gördünmü oynattı dedi
CansuTreci Ilkbebek 9/10 haftalar arası benim de hareket ediyordu. Ultrasonda çok da net belli oluyordu. Kişiden kişiye değişebilir.
CansuTreci Kbrazcan kendinizi strese sokmayın ya o haftalarda benim de çok ağır kanamam olmuştu. İğne ve progestan biraz da dinlenmeyle durdu. Sakin olun ve gülümseyin. Bebeğiniz hissediyor çünkü. Elhamdülilallah biz 30. Haftamıza girdik bile.
Kbrazcan CansuTreci ay darışı başımıza inşallah canım çok sağol hayırla sağlıkla gelsin miniklerimiz ☺