Musel Haftama girdim ve sırt ağrım aşırı fazla dik oturuyorum olmuyo eğik oturuyom olmuyo bi türlü ağrım uzanmadıkça geçmiyo 😒😒😒
Deletedmom124 Musel yeteri kadar hareket ediyor musunuz? Gün içerisinde ilk gebelikte son haftalarda. Olmuştu bende şimdiki gebeliğim daha rahat geçiyor açıkçası oğlum var aktifim sürekli sizde günlük yürüyüş Hafif egzersizler yapın ağrınız azalacaktır
Aysngnsylu Musel şuan 31 haftalığım ve sırt ağrısından kıvranıyorum geceleri uyuyamıyorum çok canım acıyo😥
yesm1 Musel benimde ayni zamanlarda sırt agrım basladi ve hala da devam ediyor 27 haftalik hamileyim malum artik sırt üstü yatamıyorum sag yatsam agriyor sola yatsam agriyor uyuyamiyorum uyusam bile surekli kalkıyorum bi cozum yolu bulamadim ben 😞
yesm1 Musel benimde ayni zamanlarda sırt agrım basladi ve hala da devam ediyor 27 haftalik hamileyim malum artik sırt üstü yatamıyorum sag yatsam agriyor sola yatsam agriyor uyuyamiyorum uyusam bile surekli kalkıyorum bi cozum yolu bulamadim ben 😞
Musel Deletedmom124 gebelikten öncede vardı ama şimdi dahada arttı yani sürekli hareket halindeyim aslında ama bilemedim ya gerçekten 😔
Musel Nyaman neden kaynaklı acaba ya normalde son haftalarda ağrı olur benim bildiğim biz daha yolun başındayız halbuki 😔
Nyaman Musel Ben 36. Haftadayim bende uzun zamandir var hamileligimde artti maalesef benimki kroniklesti hicbirsey etki etmiyor agridan bazen agliyorum Insallah dogumla gider diye umut ediyorum 🙏
Nyaman Yürüyüs yapmaya calisiyorum fakat cok zor oluyor sonrasinda eve pert bi sekilde geliyorum 😔 esime bengay ile masaj yaptiriyorum oda bi saat kadar etki ediyor 😔
elfkahramann Nyaman ben özel firmada ilaç mümessiliyim canım bengayı doktorunuz mu tavsiye etti yoksa siz kendiniz mi kullanıyorsunuz
Musel yesm1 bende öyle sağa yatsam ağrıyo sola yatsam ağrıyo sırt üstü yatınca biraz rahatlıyorum ama en çok sütyen takınca mahfediyo beni ya bide uzun süre ayakta kalınca
Seymasezer Musel offf benimde yaa özellikle sağ tarafı hatta sadece sağ taraf ağrıyo sırtımın neden acaba :(
Musel Elifeminask demekki genelinde var hamilelerin bu sırt ağrısı çok kötü ya beni bazen uykumdan uyandırıyor
Medineygn Musel tek değilmişim ölüm gibi bişey gerçekten ozlellikle yürürken dik yürümek biraz daha rahatlatio evde sütyen de takmayın bence o sütyen dahada ağrı yapio
Nyaman Medineygn Kesinlikle sütyen takmiyorum evde disari cikarken de belimi.sıkmayan lastikli.spor sütyeni kullaniyorum digerlerini artik takamiyorum bunlar daha rahat
Musel Nyaman bende dışarı çıkarken lastikli sütyen kullanıyorum ama yinede ağrı oluyo anlamadım gitti 😒