Dkktlbsra Zemine11 ben kullandım canım otacı markası ballı limonlu veya ıhlamurlu limonlu galiba bitkisel olduğu için kullanabilirsin demişti doktor
Sweetblonde88 Zemine11 dogal içerikli bişey ise evet. Ama içinde agrı kesici özelliği olan pastiller var. En iyisi prospektüsü okuyup sonra doktora danışmak. Bogaz agrınız varsa kekik kaynatıp gargara yapın iltihap sökücü özelliği var çok iyi geliyor gecmiş olsun
CansuDRY Zemine11 Hamilelikte kullanılan Cistus pastil var. Kadın doğum doktorumun önerisi. Bitkisel.
ipegin-annesi CansuDRY ben normalde de onu kulllanirdim hamilelikte kullanılıyor mu onu doktoruma sordum henüz cevap vermedi .siz hamileyken kullandınız mi
Merve_1750 Cistus pastil kullandm hamilelikte kullanılıyor çok memnun kaldım bademciklerim şişmişti yutkunurken diken gibi batıyordu bu pastil sayesinde geçti
ipegin-annesi Merve_1750 ya bende nornalde hep bu pastili kullanırdım hamilelikte kullanılıyor mu acaba doktoruma yazdım ama daha cevap gelmedi benimde hafif boğazım kurudu kullanayım istiyorum