Merhaba kizlar bende dogurup sizlere veda ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Cumartesi gece 1 de sancim basladi 10 dk ya bir uyku sersemligiyle farketmedim surekli buyuk tuvalete gitme istegim oluyodu 10 dk da bir gidip sonra uykuya daliyodum saat 3.30 gibi aklim basima geldi saate baktim 5 dk ya bir gidiyorum ama yinede yanlis alarm diye beklemedeyim saat 4.20 de sancilar daha da sıklaştı tuvalete yine gittim ve bu sefer kanamam oldu nisan yani esime haber vermedim bekledim sancilar 3 dk ya sonra 2 dk ya dustu esimi uyandirdim kayinvalidemde kaliyoruz dogum sebebiyle kayinvelidemide uyandirdik saat 6 da ciktik yola hastane uzak 8 de hastaneye vardik . Dokror muane etti 5 cm aciklok vardi. Hemen dogumhaneye aldilar. Lagman yaptilar ardkndan 30 dk duş sancilar iyice artti ama asla yatmadim sancilari hep ayalta karsiladim yattiginiz surece dayanılmaz oluyor ayakta olursaniz daha rahat oliyorsunuz sancilarim 1 dk ya dustu 1 dk sanci kesilince inanilmaz ruyalar goruyo insan ayakta bile riya goruyo😂 acikligim 7 cm olmustu kayinvalidem geldo yanima yarim saat belime masaj yapti rahatladim biraz daha ziyaret saati bitti kayinvalidem gitmisti yurudum bi 10 dk kadar inanilmaz ikinma istegi geldi tuvalete koştum bisey yok ciktim geliyo doye bagirdim ebe ve hemsireler kostu hemen yatirdilar bebegimin basi gelmisti ebemiz saclarina dokunuyorum artik hersey senin elinde ne kadar caba harcarsan o kadar cabuk dogurursin dedi bni aldilar dogum odasina catala cikmadan once yerde ıkındirdilar sonra catala ciktim bagirinca bebegimin cikacagini dusunmustum 😂ebelerden biri bagirma ıkın dedi yapamayacagimi dusunmustum dusundum yaparim dedim ve birden ikinmaya basladim veeee muhtesem o an minigim dunyaya geldi yltarifi imkansiz bi duygu onun sesini duymak yeniden dunyaya geldim sanki hemsire ablasi aldi giydirdi getrdi emzirdi o sirada dikislerim atildi odamiza gectik 😊 biz 1 haftalik olduk cok sukur Rabbim bekleyen herkesi bi avazda kurtarsin asla yapamam demeyin korkulacak bisey yok kizlar biz anneyiz herseyi basarabiliriz 😉