Dmlsnmzz Arkadaslar merhaba 27+2 haftalıgım ama ultrasonda 26+5 olarak gorunuyorum bebegımın boyu 34 cm kılosu 820 gr olarak olculdugu bugun ama doktor kemık gerılıgı var dedı sızce normal degılmı ölçüler sasırdım kaldımm sızlerın dusuncesı ne bu konuda ???
ipekgul Dmlsnmzz hiç bişey olmaz allahın izniyle dua et canım. Bnm bebeğim 4 hafta geride ve cüce teshisi koydular o yüzden çok şanslısın
Busozi Dmlsnmzz Bizimde kafa boyutu 10 gun geriden geliyodu 1 hafta sonra tekrar kontrle gttim 5 gune dusmustu geriligi. Bolbol sut yogurt ceviz muz kasar peyniri ye bebege gercekten kilo aldiriyo. 4-5 haftaya kadar gerileme yoksa cokta sorun degil. Onemli olan bebegin kalp ve damardaki kan akis hizi. Oda detayli ultrasynda goruluo istersen ordada baktirabilirsin. Eger normalse aileden gelen genetik yapilarda olabilir. Dua et canim sag salim insallah
PamirMira Dmlsnmzz peki sütü yoğurdu peyniri falan hiç tüketmiyor musun yoksa tüketmene rağmen mi böyle birşeyle karşılaştın canım merak ettim
Suheda Dmlsnmzz canm saglik ocagi d3 vitamini damlası verdi bana bebegin kemik gelisimi için dediler eğer sende yoksa saglik ocagindan isteyebilirsin canm belki iyi gelir daha dogmadı sonuçta yediklerinle sen daha iyi yapabilirsin insallaah🤗
Dmlsnmzz ipekgul Allah yardımcın olsun sen yıne dualarını et bol bol ne kadar üzücü bişey olabılecegını tahmın edebılıyorum bende duydugumda sok oldum simdi butun degerlere bakıyoruz esımle hersey normal gorunuyo adam bu teshısı nasıl koydu anlayamadım
Kadriyeanes Dmlsnmzz günlük 750 ml süt alman lazım 3 bardak günlük süt iç mutlaka hem mide yanmasına da iyi geliyor
GlahBilgiliPelit Dmlsnmzz üzülme cnm bebeğin kalp atışı vs iyiyse hiç kafana takıp bebişini de üzme kilo alıcağı dönem bu dönem. Bol bol süt meyve yoğurt yumurta yeşillik bunlardan ye ki kilo alsın bebişin. Ama tabi doktor ne diyorsa onu da dinle. Biz sadece yorum yapıyoruz.
Dmlsnmzz GlahBilgiliPelit tesekkur ederım cnm umarımm kılo aldırtabılırım bebısımee yemeye son gaz devamm ☺☺