Ozgeeeozge Kızlar selam öncelikle ne zaman kullanmaya başlamamız gerekiyor ? Ve de ne kullanıyorsunuz memnun kaldığınız oldu mu önerilerinizi bekliyorum..😊😊
bhs08 Ozgeeeozge simsekkiz8 Sweetblonde88 29 haftalığım zayıf hamile kaldım gebeliğimin 16 haftasından beri instagramda denk geldiğim sigacikhatirası diye latife doğal ürünlerin sahibi özlem hanım var yüzde yüz doğal kremler yağlar yapıyor ve cilt yapınıza göre veriyor çok memnunum hala onları kuşlanıyorum en azından içinde hiçbir katkı maddesi yok
rabnaz6822 Ozgeeeozge 13. Haftadan beri badem yağı kullanıyorum 💁🏻♀️Şuan 17 haftalık 🙆♀️Doktor 1 ay sonra krem vericem dedi😌
Sweetblonde88 bhs08 hayatımızda koruyucu katkı nerde yokki. Biraz profesyonel bir ürün kullanmak istedim. Dogal seyler elbetteki güzel ama sonucu için bir garantisi yok. Ben ilk gebelikte memnun oldugum için yine aldım.
bhs08 Sweetblonde88 orası öyle ama lierac içinde bir garanti yok bazı şeyler biraz genetik ve cilt yapısına bağlı ve su tüketimi bebeğin iriliği hepsi etkiliyor 🤷♀️
Sweetblonde88 bhs08 haklısınız ben hekim tavsiyesi ve ilk gebelikteki tecrübeme dayanarak kullanmaya devam ediyorum.
Brn14 ay bitip karnın belirginleşmeye başladığı an kullanmaya başla canım. Ben 'Bio Oil' diye bir yağ kullanıyorum. Ve öyle iyi geldi ki; kalçalarımda çatlaklarda vardı, olan yerlere de kullanabileceğimi söylediler ve kullandım. Yavaş yavaş olan çatlaklarımda kaybolmaya başladı. O yüzden gönül rahatlığıyla ve şiddetle tavsiye ederim 😍