Assenaa İyi akşamlar kızlar 7+4 günlük hamileyim ultrason muayenesinde kese göründü fakat iç kanalda kanama görünüyor düşük tehliken var dedi fakat dışardan herhangi bir kanamam yok sorun olur mu daha önce başına gelen var mı ? Progestoran hap yazdı iğne felan da yazmadı bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim
Damla123- Assenaa kanama alanı var anladığım kadarıyla rahminde. Şimdiye kadar olmaması olmayacak anlamına gelmez. Çok dikkat et yani hiç bir iş yapma tuvalet dışında. Benim de rahmim de kanama alanı var. 2,5 cm di 3-4 hafta devam etti lekelenme olmadı ama 12. Haftamda biraz fazla oldu gece gündüz. Doktora gidince alanın çok azaldığını söyledi ama dün ve bugün çok çok az kahverengi leke yine geliyor 13+2 inşallah olmaz ama olması muhtemel 😓 çok geçmiş olsun olursa şayet tedirgin olma doktora gidebilirsin ama gerçekten o süreçte doktora gitmen sana ekstra bir fayda sağlamıyor çünkü düşse bile bir şey yapamıyoruz diyorlar o süreçte. Progestan vermiş onu kullan su iç süt iç. Çok zor biliyorum gerçekten ben her lavaboya gittiğimde indirirken stres oluyorum bir şey var mı diye ? Hiç bir ağrı da hissetmiyorum leke gelirken yani. Çok moral bozuyordum ama artık takmıyorum normal değil ama bebeğim iyi diyip normalleştirmeye çalışıyorum ki stres olmamak için
Semra3545 Assenaa evet benimde ole 6 haftalıktan beri ic haznede kanamam var ve hergun kanamam.oluyor Su an 13 haftalık hala kullaniyorum progestoran sabah akşam alıyorum ins geçecek diye bekliyorum.
Gizem_37 Assenaa bendede aynisi vardi canm igne ve progesteron ile atlattik cok sukur ama bunun yani sıra surekli olarak dinlendim elimi hic bir ise surmedim devamli yattim ve atlattik çok şükür
Nl-oguz3561 Assenaa benim bi arkadasta da kesenin dışında kanama alanlari bardi progestan kullandi simdi iyi ama bol bol dinlenmen gerek ev isi bile yapma
brcaky Hapının200mg bana da önlem amaçlı verdi akşam uyumadan önce kullan dedi, oral olarak aldığınızda yan etkisi çok fazla oluyormuş içindekiler yüzünden baş dönmesi, uyku hali gibi. Umarım sağlıklı bir şekilde atlatırsınız bu dönemi.
brcaky Assenaa bende kanama gormedi 4 haftalikti kontrole gittigimizde ama risk grubundasin bittene kadar kullan dedi. Agir kaldirmamaya calisiyorum, zaten olcak onune gecemeyiz ama ben elimden geldigi kadar dikkat ediyorum. Sizde cok dusunup iyice strese sokmayin kendini
Assenaa Semra3545 geçmiş olsun canım sanada benim dışardan hiç bi lekelenmem yok ama ben genede kalkmıyorum hiç yerimden rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Nslihn 6+4te bende de kanama alanı göründü ancak kanamam yoktu. Doktor gelicek bekle dedi ne gelen var ne giden. Son kontrolde de kanama alanının geçtiğini öğrendim. Olmayabiliyor yani
Nslihn Assenaa hayır canım doktor kanaman geldiğinde progestan kullanırsın demişti ancak gelmedi için kullanmadım. Sana da çok geçmiş olsun tedirgin olma ama yine de dikkat etmekte fayda var