Grisayfa 3406044 ya emin ol kilo almasan zayıf olsan bu seferde bebeğe iyi bakmıyorsun beslenmiyorsun nasıl doğuracaksın diye söylenirler bazı insanlara asla yaranamazsınız hep bir açığını ararlar herşeye bir kulp takarlar o yüzden hiç duyma bak ben alıştım artık tabi sinirim bozuluyor arada ama kendi oğlunu bile beğenmeyip sürekli eleştiren bir insan olunca karşında o zaman anlıyor insan kendi mutsuzluğunu gençliğinde yaşayamadıklarının acısını senden çıkartmaya çalıştığını. Takma ama konuşmasınada izin verme napalım bende böyleyim işte ben böyle mutluyum diyip sustur
Tazeanne0134 Aasya3234 verirsin kuzum doğum yaptıktan sonra 8-10 kilo veriyormuşsun canım ondan sonrasını da yemene içmene dikkat edersen bide emzirirsen daha çok verirsin inşallah
Aasya3234 Tazeanne0134 benim ikinci valla öyle pat diye veredim 3 yıl sonra kendi kiloma dönmüştum, kız buda sistim kilodan ziyade,,,, yememe icmemede dikkat ediyorum ama , yapcak bişey yok sağlıklı olsun da kızım
3406044 Grisayfa aynen gerçekten öyle yasayamadiklarinin acısını çıkarıyorlar ben kilo aldığım halde bebeğimin kilosu doktora göre bana göre de tabi iyi aman bebeğim çok kilolu olsun demiyorum bana dediği laf sen boyle almışsın bebeğe faydası olmamış bu kiloyla bebeğinin bilmem kaç kilo olması lazimdi diyor
Grisayfa 3406044 dediğim gibi takma umursamaz davran öyle yaparsan oda konuşmayı bırakır hatta sana bir tavsiye asla eşine annesinin yaptıklarını anlatma haklıyken haksız duruma düşüyorsun sen şikayet etmezsen eşin seni savunmaya geçecektir annesi bişey dediği zaman
Grisayfa 3406044 bide eğer doktor kontrolüne seninle gelmiyorsa kilosunu sorunca söyleme iyi anne çok şükür de geç ayrıntıya girme fazla belin ağrıyorsa yat dinlen kalkma konuşsun dursun yokmuş gibi davran bi kere geliyoruz bu dünyaya kimse için kendini üzme madem laftan anlamıyor düzelmiyor karşındaki sende onu yok say olsun bitsin
Grisayfa 3406044 o zamanla olacak merak etme çünkü anlıcaksın anlatsanda bişey değişmiyor sen sabırlı üzülen ezilen ama sesini çıkarmayan gelini oynarsan o seni savunma ihtiyacı hisseder zamanla ama tabiki yalnızken konuşturma ne derse desin e napalım ben böyleyim ben böyle seviyorum bu kadar
Meltemkskn 3406044 canım kaynanan patavatsızlıktan öyle demiştir takma sen bende kaynanama diyorum agrım var diyor hepimizin vardı biz neler yapıyorduk ne işler yapıyorduk bende dedim benle sen bir olamayız takmıyorum fazla
3406044 Meltemkskn aynı benim kaynanam takmamak da elde değil ama sizin sayenizde daha iyi hissediyorum kendimi teşekkür ederim 🥰
Meltemkskn 3406044 rica ederim canım onlarda kendilerini bizle kıyaslıyorlar eşim bazen ilgilenince hemen kızmaya başlıyor bende onu bildiğim için daha çok yaklaşıyorum eşime😂😂
3406044 Meltemkskn ssnin eşin yine ilgileniyor benimki onların yaninda hiç ilgi göstermez yalnızken çok iyi ilgi alakası bana yardım etmesi mesela sofrayı toplamama yardım eder ama biri o an gelsin çaktırmadan elindekileri bırakır uzaklaşır adamı öyle doldurmuşlar ki
Meltemkskn 3406044 canım sende kendine cek biraz mesela kaynanama giderim yemeği toplarken eşime işaret ederim karnım agrıyor diye oda hemen annesine kızar o yapmasın sancısı var diye kaynanam ondan gıcık alır 😂yoksa Kaynanam bana hiç acımaz kaza geçirdi gittim kaç gün ona baktım misafirllerle ben ilgilendim allah razı olsun bile demedi eve geçince eşime biraz Naz yaptım eşimde nasıl ilgilendiğimi gördü ondan sonra benim tarafıma geçti
Dmce 3406044 yok ya kocani seviyosan Allah korusun bosanmayi nasip etmesin yuvana sahip cik genelde kadinlar fedakar oluyo ne bilim kadin erkek anlaminda hic feminist dusunenedim bosver herkesin kitulugu yanina kalsin sen esinle cocugunla ilgilen
3406044 Dmce seviyorum ama öyle biktirdilar ki hamilelik sürecimi burnumdan getirdiler resmen bebeğim kolik olacak diye korkuyorum
Dmce 3406044 valla o kolik durumundan bende tirsiyorum hep sinirli hep bi tedirgin gecti benim hamileligim de