Duchess Hanım iyi akşamlar iki gündür akşamları uzandığımda mide bulantım oluyor ve biraz zorlanıyorum biraz korktum ... Acaba geri mi geldi mide bulantıları Sizinde oldu mu acaba açılan postlara baktım ama net yanıt alamadım yardımcı olursanız sevinirim
hunilimom Duchess son haftalarda reflu mide ile ilgili.sorunlar çıkıyor canim bebek büyüyor artık.midene baskı yapıyor bide uzaniyorsun o yüzden oluyor yemek yedikten sonra biraz dikkat et hemen uzanma yada biraz hafif şeyler tuketebilirsin
Elfida10 Duchess beennn🙋🏼♀️ Bende 31 haftalığım canım yeni yeni adetler çıktı mide bulanması ve geceleri aşırı derecede yanma uykusuz kaldım kaç gün. Doktora çıktım şurup verdi Allah’a şükür geçirdi çok rahatladım
Fdle Duchess bende 31+4üm yaklaşık 4 5 gündür akşamları mide bulantım var gebeliğimin ilk haftaların da bile bulantım olmamışken şimdi bu bulantı neyin nesi diyorum bende 🙄
3birden Duchess Mide yanmasından kaynaklı oldu bir kaç kere hemen biraz yemek sodası su hazırlayıp içince hiç bir sorun olmuyor canım
Duchess hunilimom sürekli hareket halindeydim ama iki gündür akşam olunca acaba başka bişey mi dedim umarım bebek büyüdüğü içindir bazıları erken doğum vs yazmış kafam karıştı 😞
Duchess Elfida10 Gaviskon içiyorum bayadır arada yanma olunca ama siz hangi şurubu içiyorsunuz acaba? Doktorunuz ne dedi bide 😅
Duchess Fdle yanlız değilmişim anlaşılan bugün tam 31+0 olduk bianda başlayınca garip geldi banada zaten midemde yara var birde reflü .. yok yok yani ne düşüneyim bilemedim
Elfida10 Duchess hep aynı şeyler bu haftalar ve gelecek haftalarda çok normal rahim büyüyor mideye baskı yapıyor yağlı kızartma asitli şeylerden uzak dur 😅 banada rennie duo diye bir şurup yazdı
Duchess hunilimom az az ve sık yiyorum ama umarım ondan olmuştur karnım büyüyünce daha bş zorlandım çok afedersiniz istiğfar ederken 😞😞
ikizannesi2 Duchess Biz de 30 haftalık olduk neredeyse. Benim de hafif bulantım oluyor. onun dışında regl olcak gibi ağrılarım oluyor uzun sürüyor geçmesi. sizin de var mı böyle şikayetleriniz ?
Duchess ikizannesi2 sol kaşığımda ara ara ağrı oluyor bir gün boyunca geçmedi bi tanesi o zaman korkup uyumuştum kalktığımda hala devam ediyordu sanırım yerleri daraldığı için bu ağrılar oluyormuş normal dedi doktorumda bol dinlen dedi sizinde öyledir eminim ya da bi tahlil verin isterseniz belki enfeksiyon vs olabilir içiniz rahatlamış olur
ikizannesi2 Duchess daha dün yaptırdım tahlil enfeksiyon çıkmadı çok şükür. Daha çok belimde kalçamda karnımda ve aşağı doğru ağrılarım oluyor. İkiz olduğu için erken doğum belirtisi mi acaba diye korkuyorum. Rahim ağzı açıklığı filan var mı acaba hiç alttan muayene olmadım. kafam çok karışık :(
Duchess ikizannesi2 umarım öyle Bişey yoktur içinizi ferah tutun kasıklarda ağrı her zaman olan bişey diye biliyorum ben hamileliğimin başından beri yaşadım hep ikiz annesi olmak daha zordur eminim siz bol bol dinlenin düşündükçe ağrı inanın daha da çoğalıyor içinizi ferah tutun