Wishne [bilinmeyen] benimde pek pozitif oldugum soylenemezdi ta ki ultrasonda gorene kadar bambaska orda ki resmi gormek 😄
gigi Mis06 bana da öyle yaptı Dr.. çevremdeki arkadaşlarıma bakıyorum klomrn ve aşılama adı altında o kadar çok iğne ilaç kullanıyorlar ki şok 😳 geçiriyorum yani bu kadar eziyete ne gerek var anlamıyorum tüp bebek çok basit ve kolay bir işlem üstelik Allah korusun ilerde bir hastalık olur birşey olur yumurtalar hazır 😍
Mis06 [bilinmeyen] ilk 2 tüp bebeği ankarada yaptırdım transferden 15 gün sonra test yapmamı istedi doktorum. Sonuncu tüp bebeği istanbulda yaptırdım transferden 9 gun sonra kan ver dediler.
DLiviyaEsor [bilinmeyen] evet canm olmustu hatta adet oldum sanmıştım artik bunun gibi agrilar ara ara olur
Cansummm [bilinmeyen] bende oldu canım hatta sonlara doğru bildiğin adet belirtilerin hepsini yaşadım kasık bel ağrısı dedimki ben adet oluyorum galiba ama çok şükür tutundu minnağım. Bebek tutunurken de o tarz şikayetler olabiliyor canım
Merrcimek [bilinmeyen] Benim de olmuştu ama yumurtalıklar işlemden geçtiği için olur demişlerdi. Belirti arama bence tutunacak minnak 😍
Essra [bilinmeyen] olacagi varsa her turlu olur sen icini ferah tut bol dua et 🙏🏻 Ben kavrulmamis kabak cekirdegi yedim surekli agir kaldirmadim hic beslenmeme de dikkat ettim baya sen de dikkat ediyosundur zaten insallah ilkinde guzel haberi alirsin 🙏🏻
Zelihazturk DLiviyaEsor ben 1 ay klomen kullandım bir işe yaramamış polistik over olduğumu söylediler ne yapacağımı bilmiyorum 😢
DLiviyaEsor Zelihazturk canm polikistik overliker tedavisz hamile kalanlar cok var banada dr bir 6 ay yada bir sene ilac kullan dogal yolla şansın var demisti bn tup bebek olsun dedim bir sene bekleyemem diye sen uzulme doktora git tedavi ol olucak Allahibizniyle
Tamam [bilinmeyen] sizin yaşınız çok genç gözüküyor.Kaç yaşındasınız?kaç yıllık evsiniz?niye tüp bebek ?
Tamam Wishne ilk değer transferden önce ya da hemen sonra vurdukları çatlatma iğnesinden kaynaklanıyorsu çünkü 😊 çatlatma iğnesi 8-10 gün arası kanda b-hcg gösteriyor
Wishne Tamam 2 tane transfer yapildi biri tutunamadi diye dusunmusdum bende 😄 8-10 gun uzun bir sure degilmi cunku 9.gun yeniden pozitif cikdi
NaimeYilmaz [bilinmeyen] Rabbim gönlünüze göre verir inşallah unutma bekledikce guzellesıyor nasibiniz 🙏 Yorumları okudum hep cok heycanlısın bellıkı bizide haberdar edersn ne zmn bellı oluormus ?