Laley 6 gün oldu ve ben hayla büyük abdesti yapamadım uç gün önce durdum bir düşündüm neden acaba diye yaparım sandm ama ağrı yaptı bana baya şimdi ağrı yok ama yapamadım hayla
Mervezumra Laley hamilemisiniz dogum.mu yaptiniz orayi anlamadim doktora gidin lavman yapsinlar kayisi filan yiyin
Ponciginannesi_ Laley canım bende hamileliğimin başından beri kabızım. Kuru kayısı yiyorum çok iyi geliyor
Nursimali Laley bugun o kabizlik beni mahvetti resmen lavaboya gitmeye korkuyorum suan 😭 sicak su haslanmis misir mayonez turk kahvesi ust uste ictim cikabilmek icin bugun onlar sayesinde ciktim
Ponciginannesi_ Laley bende gaz sancısıda var o da çok zor oluyor ya. Hamilelik boyunca her zaman başka birşey olacak bunu anladım yani 😂
Havvanurerolll Laley ben günde bir avuç kadar yiyordum ilk başlarda benimde en büyük sorunumdu ama geçiyor
Laley Nursimali ben karıştırmıyorum hiç bir şeyi karıştırınca midem bulanıyor hasta oluyor m ya nasıl kabız oldum anlamadm
Nursimali Laley mecbur kalinca insan karistiriyor iste zatne sonrasindada bulanti mahvetti hamilelikte oluyor ne yazikki 🤦♀️