damlazhl Kızlar merhaba. 18 haftalık hamileyim vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ? Diş etlerim çok ağrıyor acaba kalsiyumum mu eksildi 😞
mavera damlazhl diş etleri hormonal olarak hamilelikte problemlere yol açıyor ödemli ve kanamalı oluyorlar canım diş taşı temizliği yaptırabilirsin bu haftalarda problem olmaz ve kanamasına rağmen düzenli fırçala, tuzlu suyla gargara yap
damlazhl Mervezumra ayrı ayrı mı haplar? Yani kanla Demir ilacı aynı oluyor ya genelde ondan soruyorum
damlazhl Anasinifci decaviti ilk gebeliğimde kullandım bunda vermedi doktor sorayım yine çok teşekkür ederim
Sinemmdru damlazhl decavit önermiyorlar artık ondan vermediler sanırım neden önermediklerini bilmiyorum içeriğiyle alakalı sanırım
Gamzegrgl Regenesis max (omega 3) ,Velbon,Gyno ferro sanol (demir hapı) ve Devit-3 (vitamin) kullanıyorum.😇
Bayaz1995 damlazhl demir,magnezyum,omeqa,d3🤭16haftadayım doktorum yeni yazdı,kalsyum eksikliği olabilir bolca brokoli,süt ürünleri tüketin
Handann damlazhl merhaba canım benimde 16. Haftamda dediğin gibi diş eti ağrım oldu çok 20 lik diş sandım sonra o haft vitaminlere başladım ve gargara aldım eczaneden çok şükür 3 4 güne geçti sende öyle yapabilirsin tuzlu su tam geçirmiyo.doktor dişlerini fırçalarken damaklarını da fırçala bide yumuşak diş fırçası kullan dedi bana