Ozlembjk Minaa12 merhaba bende cok su içiyorum bu benim 3.gebeligim 33.haftamdayim diger gebeliklerimde b7 haftalarda cok siskin oluyordum bu sefer sanki gobegim olmasa hamile degilim gibi hic kilo almadim desem yeri suyun hicbi zaman zarari olmaz ödem olmuyor en azindan vucut idrarla atiyoruz tek sorun sık idrara cikmak 😂
Haticeerol Minaa12 böbreklerini yorar, fazladan çalıştırmış olursun. Dikkat etmelisin. Kan tahlili yaptırıp, Şekerine baktırmalısın. Sebebi ne ki acaba?
GoncAli gulsenkonakli her bünyede farklı boy kilo fark ediyorum degil 5 ben 3 litre içsem ölurum. Hem sisiyorum hem kusarim. Masallah sevindim size iyi gelmesine.
Netdlxx Mervezumra Vücuttaki sodyum klor dengesinin artması sonucu oluşuyor. Ben yoğun bakım hemşiresiyim bilinçli olarak söylüyorum bunu
Netdlxx GoncAli Bende hemşireyim ama hava yapmanın alemi yok burada. Bilen bilmeyen yazıyor canım ne deyim ki
GoncAli Netdlxx hay ağzına sağlık. Allah askına yanlış bisey yazdım mi. Arkadaşa herkes ic su içmek iyi diyince bende kararında içmek iyi diyip doktorumun ve diyetisyenimin bana söylediği şeyi yazdım. Şaşırıyorum bazı insanlara
Berrin123 Minaa12 benim su fazlalığım çıktı. Ben de faydalı diye bol bol içiyordum. Doktor çok içme dedi. İlaç falan kullandım. Şimdi korkumda azar azar içiyorum
duygusm Minaa12 Bol su içmek iyidir tabii ki ama aşırı susama, sürekli ağızda kuruma gibi şikayetler varsa şeker yüksekliği ya da başka bir durum olabilir, takip etmekte fayda var.