Fatmaaldmr Saniyebag Çamlıca medipolü tavsiye ederim canım normal 1750 sezeryan 2200 epidural 500 tl erdem hastanesinden çok şikayet var Doğumla ilgili arkadaşım orda sezeryan oldu ağrılarından duramamış
Saniyebag tugba_huma08 Ilk defa gldecegim doğum için mecburi hastane değiştirmek zorunda kaldım araştırıyorum
suuperisii Fatmaaldmr fiyatlar değişti maalesef camlica Medipole sezeryan 4000 oldu normal doğum 2800
suuperisii Fatmaaldmr pardon kağıda tekrar baktım camlica medipol normal doğum 1750 zorunlu sezeryan 2800 isteğe bağlı sezeryan 4000 mis epidural 500 ekstradan
NurGrlek Saniyebag perşembe günü sezaryene giricsm normal 1.450 zorunlu sezaryen 2.150 isteğe bağlı. 2850 epidural +400 Fiyat içinde oda ücreti doğum sonrası anne ve bebeğin ilk kontrolleri var işitme testi ve topuk kanı ücret icinde
Dyg87 Bende çakmak erdeme gidiyorum yasemin hanıma 8 yigenimde yasemin hanımdı doktoru ben çok memnunum fiyatlar yılbaşında artacak hersene basında artıyor
HanifeOkutan Dyg87 ben De şuan Ümraniye’de doktor araştırıyorum Hisara gittim artan ve saçma fiyatlardan dolayı doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum da Yasemin hanım hakkında soracaktım sizin bir deneyiminiz var mı
Dyg87 HanifeOkutan Canım benim 7 yigenimin doktoru ayrıca yengemin ablası gorumceside yasemin hanımda doğum yaptı ve şuan 10 haftalık hamileyim tup bebekle yasemin hanıma gidiyorum ve memnunum cok
Fifi_cik Fatmaaldmr bende aynısını duymuştum ki e sorsam hastane ticarete dökmüş işi dediler . Ayrıca kaba sabah hastane calısanları varmıs paramla rezil oldum döndüm dedıler ama dogum için . Dıger bölümleri bılmıyorum