Alparslnbuss Basakasaf kesinlikle ben yaptirdim onlemimizi aldik sagda solda yazan kotulemelere inanmiyorum 😊 asi korur
Basakasaf Mervezumra çevremde çok insan var yaptırmayan bende düşünüyorum yaptırmayı baya araştırınca işin içinden çıkamıyor insan
Betulaks Bende hiç birini ihmal l etmeden yaptırıcam Allah nasıp ederse eğer zararlı tehlikeli birşey olsaydı onlarca doktor yaptırın demezdi mutlaka bağışıklık kazanmaları ve daha hafıf atlatmaları için gerekli oldugunu düşünuyorum
Mervezumra Basakasaf valla yaptirmazsak ilerde ne.olacagini bilmiyoruz ben araştırmadım acikcasi yillardir yapiliyor bu asilar bizim bebekligimizde bile varmis o yuzden be yaptirdim asiya karsi degilim aksine cocugum iyi olsun yeter simdi 2.hamileligim yine yaptiricam
Mervezumra Basakasaf valla yaptirmazsak ilerde ne.olacagini bilmiyoruz ben araştırmadım acikcasi yillardir yapiliyor bu asilar bizim bebekligimizde bile varmis o yuzden be yaptirdim asiya karsi degilim aksine cocugum iyi olsun yeter simdi 2.hamileligim yine yaptiricam