Evet kızlar burda doğum hikayelerini okuya okuya heyecandan yatamazdım ve sonunda benim minik fındığım da geldi.. Bebegimde 4 haftalık gelişim geriliği ters olmasi ve suyum fazla olması gibi bir-çok aksilikle karşılaştım ama hep vardır bir hayır dedim prensesim kazayla olan bir bebekti ilk çocuğumdu ama kendimi anne olarak henüz görmüyordum aldırmayı bile dusundum eşim izin vermeyince aldırmadım ki iyiki de aldırmamışım ben bu doğum psikolojisine önceden girmiş oldum bir de üstüne bebegimle ilgili bir sürü sorun yaşadım ama hepsi meleğim doğunca geçti gitti. 38 haftada henüz daha doğuma varken doktorum bebegimin sabırsız olduğunu bekleyemeyecegimizi hemen almamız gerektiği soyledı tabii beni bir korku bir de heyecan sardı sezeryan olacaktım kaçışı yoktu ama öyle de mükemmel bir doktora denk gelmiştim ki bu konuda da çok sanslıydım riskli gebelik olduğum için perinatoloji doktorum Doruk bey ne de güzel ilgilendi ve kızımı sağ sağlim kavuşturdu kızlar elinizde imkan varsa normal yapın sezeryan sonrası için çok zor oluyo bebeği kesinlikle hemen emzirin canınız acisa bile asla bırakmayın sezeryan olursanız bile sonrasında bol yürüyüş bol su için çok ise yarar bugün bizim ikinci günümüz çok şükür ki ıyiyiz darısı bebisin biran önce kavuşmak isteyenlere sağlıkla gelsin inşallah ❤