Baybgirl Hamişler 18 haftalık hamileyim ama hiçbir hissetme yok bebeğime karşı hiçbir zorluk çekmiyorum bişi olmuş olabilirmi çok endişeliyim😢
Alparslnbuss Baybgirl bebek hareketlerini hissetmiyorsun az kalmis 1 2 haftaya kalir kalmaz hissedersin hele bi de 24 25 lere gel kipir kipir olur
Deletedmom099 Baybgirl canım 22 haftalık olucam inan bugün daha net hissetmeye başladım acele etme telaş yapma 21 e gelince hafif hafif hissettirmeye başlıcak
fadimeozbas @Baybgirl 24 e kadar normal diyorlar. Tatlı bişiyler yiyip sırt üstü yatın ellerinizi kasıklarınıza koyun pıt pıt hissedebilirsiniz.
deletedmom2626 fadimeozbas yaa ben arada pıt pıt hissediyorum ama rahmime yakın yerde ama tekme gibide değil bebek mi acaba.
Gamzegrgl Bende 18.haftamdayım mide bulantısı falan hiç yaşamadım ilk hamilelikte biraz geç hissedilirmiş içini ferah tut normal bir şey bebeğinin rahatı iyi daha küçücük ve yeri daralmadı ki ondan çok hissedemiyoruz😇
Tutku92 18 haftalık hamileyim. Karnımın çıktığını görmesem hamile olduğumun farkında bile olmuyorum. Mide bulantım zaten hiç olmadı, gaz, kabızlık. Hiç birisi yok. Bebeğin hareketlerini de hiss etmiyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum ne zaman hiss edecem diye
Momof2child Kizlar hamilelikte illa da belirti olcak diyilki Bazilari o kadar sessiz yasarki 9ayi ruhuda duymaz bazilar yatak dosek.o yuzden sizde benim gibi olmayn takmayn kafaya 🤗
Aslielifgrl Sırt üstü değil de yan yat canım 15+5 ım gece yan yatınca balık gibi kayıyor içimde doktor bile şaşırdı ultrasonda çok hareketli bi bebek dedi maşallah
Ddk Genelde 20.haftadan sonra hissedilir hiç endişelenme o yüzden. Bende 20. Haftama girergirmez hissetim cok güzel bi duygu. Cok şükür ☺️🥳
Sherylady Baybgirl 18. Hafta cok erken ben 20. Haftadayım üstelik ikiz. Hala zar zor damar atışı gibi hissediyorum. Doktor cok normal tam görülmeler hissetmeler 6 dan sonra başlat dedi. 7 aydan sonrada hergün hissetmen gerek hissetmezsen hemen gel dedi. Telaş yapma yani