Ladygirl Dlktpl canım eğer adet olursan atlat bu ayı belki bidaki ay çok güzel büyür bende anlamadım neden böyle olurki klomen çatlatma iğnelerinden mi acaba ya bol bol incir ye kuzum düşünme birde düşündükçe etkiler kitap oku blogger falan izle kafanı başka yöne yönelt
Dlktpl Ladygirl dedıklerını yapıyorum cnm bende anlamadım gecen ay buyudu catlatma ıgnesıyle catladı buay buyumedı ıncır yıyorum ıste kuzum yarın ne dıyecek bakalım
Ladygirl Dlktpl o zaman acele ediosun dur canım belki geç büyücek geç çatlıcak geç döllencek sabırlı ol:)
Dlktpl Blackkcat kuzum suan dolabımda 3 dısarda bır avakadom var olgunlasmasını beklıyorum yanı avakado yıyorum
Dlktpl Ladygirl valla cnm ona da ragzıyım 22.gunum daha ne olsun keske buyumezse de adetım 40 50 gun gelmez
Mucizemm1 Yumurta takibine bende baslayacğım nasıl yapılıyor kuzum neler kullanılıyor bilgi verir misin doktorum adet olunca gel dedi adet olmayı bekliyorum ama hiçbi fikrim yok 🤷🏻♀️
Dlktpl Mucizemm1 ben ılacsız gıdıyorum cnm ucuncu gunu gıt hormonlarına bakar yumurtanla alakalı sıkıntı varsa ılac verır bellı gunlerde cagırır
Blackkcat Mucizemm1 önce yumurtalarına bakar öyle takip eder gerek görürse yumurta geliştirici klomen gibi haplardan verebilir,belki ilk takipse ilaçsız takipte edebilir her doktor farklı yapıyor,hadi hayırlısı hakkında canım,mucizene kavuşursun inşallah
Dlktpl Blackkcat bakalım cnm yarın ıns 11 de tandevum var kırkuyorum ıns ıyı seyler duyarım mucıze olur
Dlktpl Blackkcat kuzu 10mmdı carsamba bugun 13mm olmus pazartesı gel dedı belkı buyur bellımı olur ıncıre devammı
Blackkcat Dlktpl büyümüş 2günde 3mm😍bir umut muhakkak incire devam onu zaten hiç bırakma kullan hiçbir zararı olmaz ki
Dlktpl Blackkcat evet kuzum edıyorum sımdı yıcem avakado da cıkardım onuda yıcem dr buyuyebılır dedı eger oyle buyurse pazartesı salı ıgne verır allahtan hıc umudumu kesmedım hep dua ettım sukurler olsun bu mutluluk bıle cok guzel bana 23.gunumdu benım olursa baya gec dollenme olcak
Blackkcat Dlktpl çok var geç döllenme nasip işi canım,bundan sonra takma kafana taksanda takmasanda senlik birşey yok,pozitif ol oyalanacak şeyler bul hatta buradan uzakmdur iyi gelirse ben bazen siliyorum uygulamayı😁sonra yüklüyorum tekrardan
Dlktpl Blackkcat hahah aynen cnm bende yapıyorum oyle bazen cok uzulunce sılıyorum pazartesı hayırlısı buyurse buyucek yoksa artık adetı beklıcez yenı aya dıyecegız
Dlktpl Blackkcat ruyamda askıda mavı bebek elbıselerı gordum ıll bebegımdedre bunun oembesını gormustum ıkı hafta sonra hamıle haberımı almstm