Dlktpl Blackkcat ya valla 4 gunde 10 mm buyuyen gecen ay yumurta buay 10mm ı bırak 1 mm buyurse dua ettım
Dlktpl Blackkcat @Simya13 @Ladygirl @Gazel0606 kızlar 12mm olan yumurta seklı bozulup kuculmus 10 mm baska yumurta gordu cuma gel buyutse takıp edelım yoksa adetle gel dedı ıncır yesem buyurmu yafa napmaıyım
Dlktpl Gazel0606 dun yaptık normalde yarınn yaparız ovulasyon testıne goremı yapsam o yapıskan akıntı baska neden gelırkı
Gazel0606 Dlktpl akıntı oldukça yasa ilşki yumurtlama oluyor demek yumurtlama cift çizgi kıyı görünce üst üste ilşki yasa daha sağlam olsun diye
Gazel0606 Dlktpl ole yapabilirsin tabi ara vererek sperm içerde de zaten akıntıyıda tabi değerlendir ovulasyon da takip et fazla ata verme garanti olsun
Simya Dlktpl canım ovülasyon testleri yumurtanın büyüyüp büyümedigi hakkında sonuc vermez ki çatlamayı gösterir sadece.. Bence yumurta geliştirici tedavi başlamalı doktorun.. Ve unutma her yumurta geliştirici tedavi ile çoğul gebelik oluşmaz.. klomen ve benzeri ilaçlar yerine bazı vitamin destekleryle de yumurta gelişebiliyor sen kendini bu şekilde ovü testiyle filan hiç yıpratma her ay bebek beklentisine girip olumsuz sonuc almak psikolojini fazlaca etkileyecek benim merak ettiğim doktorun nasıl bir yol izliyor ? Sadece her ay yumurtalıklarının boyutına mı bakıyo hc bse yapmıyor mu? Ve senden hsg flmi istedi mi ?
Dlktpl Blackkcat valla nasıl yukledm bende bılmıyorum cnm 🤣 ama benım yumurta 14 15 mm olmudmusur kı yarınndra gıdıcem korkuyorum hıc buyumemıs demesınden
Dlktpl Blackkcat valla artık tamamen bıtmıs durumdayım psikolojim magoldu her ay bır sorun yumurtada buyumuyo vardır bunda da bıhayır
Blackkcat Dlktpl aynen öyle muhakkak bi hayır vardır canım,benimde kafama kist muhabbeti takık bu sıra,klomen kullandım ya,kisti anlayabilir miyim acaba
Dlktpl Blackkcat anlayamazsın cnm 35 37 mmdı kıst benım ıkıayda atılmadı hıc anlamadım ultrasonda anca anladm
Ladygirl Simya canım merhaba bişey sorcam bende bugün sağlık ocağına gittim hiç hayatımda kadın doğumcuya gtmedim dedim bana git dediler bi kontrol etsinler dediler. 4 aydır ovülasyonla bende de olmuyor adetim çok düzenli yumurta kalitelimi değil mi çatlıyor görüyorum çatlıyor mu öylemi sanıyorum bilmyrm şimdi gidince nasıl bir yol izler ilk ay sanırım klomen falan vermez. Ne zaman verir verirse fazla yumurta büyütüp kist olmasından korkuyorum tek yumurta mı büyüdü senin.
Dlktpl Simya yumurtanın boyutuna bakıyo klomenle ıkı yumurtam oldu kıst oldu onlarda oyuzden ılac ıstemedım normalde yumurtalarım gec buyuyo bır kaybım var kendı oldu ı ama 6 7 aydırda adetım cok dızensız yumurtwm catlamıyor yada erken oluyorum sacma sapan seyler yasıyorum ovu testlerı tam yumurta catlama sevıyesıne gelınce koyulasmıyomu cnm bakalım yarın kontrlm var santm vazgectm artık