Blackkcat Dlktpl evwt stres yapma kuzum,çok büyük etkisi var gerçekten,farklı doktorda deneyebilirsin ya da aşılama falan
Dlktpl Blackkcat cnm cok streslıyom bugunume cok sukut ama artık cnm cok yanıyot sureklı aglıyorum herkesten uzak duruyorum
Dlktpl Adel001 valla vnm bıkac ay daha denıcem bakalımmne olcak buay bakalım yumurta buyucekmı bılmıyom drlar ıyıce pco olup bebek sahıbı olamam dıye yonlendırıyolat hamıle kalmakta drvm ettırmekte sıkıntı bende
Adel001 Dlktpl yumurta büyümesine bir kür var Allah çarpsın başka niyyetle deneyip hamile kalanlar var yemin ederim. Bizde burada çokk yaygın o kür. İstersen seni tag ediyim kürü paylaştığım posta yorumları falan oku sanada umut olursa dene.
Adel001 Dlktpl etiketledim canim seni. Gir oku valla pişman olmayacağın bişey. Ben kanıt gibi fotoğraflarda paylaştım
Blackkcat Dlktpl doğrudur canım,Allhım arattırmasın daha fazla inşallh😔benimde kopkoyu çıktı yine ovülasyonum,sanırım kist dönüşecek şu ay bi geçse hiçbir ilaç kullanmıcam vaktini beklicem sakince
Minaa12 Dlktpl canım internette yumurtalık çalıştırma balları var ben onlardan aldım kullandım ayrıca doktorda iğne yaptı büyüsün diye tedavi gördüm işe yaradı ayrıca kuru incir ve zeytinyağı kürü duydum oda çok işe yariyomus
Dlktpl Minaa12 buay gec kaldım dıye bısey yapamadım cnm bal polen propolıs yıyorum bıde oncırı 4 gundur yıyorum 2 gunde 1mm buyumus en cok zaten gec yumurtluyorum ben ama buay hıc gelısmedı ovulasyon ıle takıp edıyorum bakalım ne olcak 😣o macunlar baya ıse yarıyprmu
Dlktpl Blackkcat cnm olumöu dusun kıst olcak deme ozaman olumsuz olur vucudun ve kıst olur hayırlısını dıle bende ıkı gun ovulasyon yapcam bakalım ne olcak
Blackkcat Dlktpl bıgünküde koyu ama dünkü kadar değil c ile t aynı😅hayırlısı artık canım,son bi tane ovülasyonum yarın yapıcam🤷🏻♀️Sende yap bakalım inşallah koyulaşmayı görürsün🤲🏻
Minaa12 Dlktpl olsun incirde çok işe yarıyor dediğim gibi zeytinyağıyla karıştırıp ye hiç bırakma yemeyi bidahaki aya kadar işe yarar canim
Dlktpl Minaa12 bakalım sımdı yuyorım cnm ıse yarıcakmı carsamba ya kadar buyumezmı acaba oyle kalırsa kıstmı olur bılmıyorum 😣 adet oluncda gunde bıtane yıcem hep
Dlktpl Adel001 gordum cnm hıc duymadım bunu yumurta buyutme ıcın cokmıltınc ama bugunden sonra ıse yararmı bılmem
Adel001 Dlktpl ya ama çokk iyi deneyenler var . İlaç bi yerine hayırsa diğer yerine zarardır. Doğal yöntem. Denesen kaybetmezsin
Blackkcat Dlktpl ne bileyim akıntımda var olabilir yarın yapınca anlaşılır artık,kuzum sende umudunu kesme bak henüz yumurtan gelişiyor zaten dur bakalım