Anneolmak38 Kızlar düşük ve kimyasal gebelik yasayanlar. Bu durumu nasıl atlattınız? Ve Kaç ay sonra gebe kaldınız. Çevrede cok duyuyorum kimyasal ve düşük gebelik sonrasındaki aylarda hemen saglıklı gebelik oluyormus bu dogru mu?
minik_kuzu_ Anneolmak38 ben düşükten sonra ovulasyonla takip yaptım günleri çok olmasa da değerlendirdik Rabbim ol desin oluyor çok şükür o ay hamile kaldım
Papatyam2017 Anneolmak38 sağlıklı gebelik olması sans işi yani düşükllerden sonra ile alakası yok Ilk gebeliğim kürtaj 2.gebeliğim düşük 3.gebeliğim kimyasal 4.gebeliğim doğum çok şükür 5 Gebeliğim kürtaj ve 6.gebeyim... kısmet yani bu işler biraz da çok geçmiş olsun size de
Momzls Anneolmak38 iyi geceler benimde ilk kimyasal gebelik olmuştu fakat hiç birşeye gerek kalmadan kendiliğinden sonlandı yani kürtaj olmadım. Ve hiç ara vermedim tam 9 ay sonra tutundu kızım bana şuan 31 haftalığız rabbim isteyen herkese nasip etsin her kadının kucağını doldursun 🙏
Nezihe08 Ben geçen sene yaşadım iğne ile düşük yaptırdılar beta yükselmeyince 14 ay sonra tekrar hamile kaldım ama yine düşük yaşadım geçen ay
Nezihe08 Atlatmak tabiki de zor geliyor insan neden ben diye çok söylüyor ama bunu yaşayan o kadar çok kişiyiz ki sadece kısmet diyorum artık
Breeze Bende kimyasal gebelik geçirdim. Halk arasında çocuk yerini yapıyor sonra hamile kalmak daha kolay diyorlar umarım sizinkide öyle olur ben ortalama 5 ay sonra hamile kaldım ilk kimyasal gebelikse korunmadan devam et doğru zamanda bebiş olacaktır 🙂
pyymamm Anneolmak38 düşük sonrası hemen hamile kalınabiliyormus. Ben ilk kimyasal gecirdim yumurtalıklarımda sorun olmadığını korunmama gerek yok dedikleri için korunmadım hemen kaldım ama bu seferde kesem sağlıklı değildi düşük oluştu gen testleir yaptık pıhtılaşmam cıktı gerci ama düşük sonrası kalınıyo yani