Sonee Merhaba hanımlar 27 haftalıgım bebegım aşagıda bazen yukarda ama daha cok aşagıda bunu yaşayan varmı aşagıda olması kötü bişeymi ?
GGD Sonee yok canım normal bu haftalarda artık bi aşağı iner bi yukarı çıkar bunlar normal şeyler. Kendini dünyaya gelmeye hazırlıyo minikler. 🥰
Gulfem07 Sonee benim hep aşağıda bol bol dinlenin bebeği yukarda olanlara imreniyorum rahat rahat geziyorlar ediyorlar bende evde yatıyorum:(
ipekveannesi Sonee 33+4 günlük hamileyim en başından beri kızım aşağıda hareketlerini de hep aşağıda hissediyorum çok şükür bir sıkıntımız yok 🤗
Sonee Gulfem07 keısnlıkle yukarda oldugu zamanlar hamıle bıle degılmısım gıbı hıssedıyorum asagıda olunca vajinam bile agrıyor 😐
Gribulut Benimde hep aşağıda çok nadir yukarı çıkar doktorum yat dinlen yorma kendini dedi 30+4 haftalığız şuan
CansuDRY Sonee Benim de aşağıda. Hatta 29.haftamdan beri doğum kanalına girmiş durumda. Ben bir rahatsızlık hissetmiyorum ama bebek aşağıda olduğu için rahim ağzında kısalma oldu 32.haftada. 35 haftalığım. Doktorum kendini yorma, dedi. Siz de çok yormayın.
Sonee CansuDRY teşekkür ederim bende haftaya gıdınce doktora sorarım bakalım ne dıyecek vaktının çoğunu aşagıda gecıyor
3birden Sonee benim 30 haftalık ve başından beri aşağıdaydı evet beni biraz zorlamaya başladı ama başka bir sorunumuz yok çok şükür