Guldi Esra85 hastane parasi disinda doktora ayri bir ücret ödeniyor mu? ben 3500 diye biliyorum. 1750 hastane, bir o kadar da doktora.
Esra85 Guldi doktorunuz anadolu hastanesi bunyesinde ise sadece 1750. Ama disardan geliyorsa ,Doktorunuz kendi fiyati belirliyor . Hastane ayri aliyor.
Tuuce7 Lirlonfa Yıldız Evet, kesin fiyatı 2 ocakta konuşacağım gene buradan yazarım. Ama doktorum Prof olduğundan muayene ücret 215 lira.
Lirlonfa Tuuce7 Sizin doktorunuz kim acaba sanırım dışardan geliyor çünkü normal kadroda prof yok Ünal bey mi o ayrı muayenehane açtı bu sene ve ücretleri yüksek onun diye duymustum
Kayraruzgar Teslimedeniz 2600 ödüyeceğim ben normalde doktorum özel antalya tıp merkezinde zam gelmiş ama beni etkilemicek ben kendi hastaneme ödüyecekmişim doğumum antalya anadoluda olcak
Handeay7 Berfe Merhaba benimde doktorum Ahmey bey ve mart sonu nisan başı gibi doğumum olacak kısmetse. Veznedeki arkadaşlara kac kez sorduk ama kimse detaylı bir bilgilendirme yapmadı doğum ücreti, paket içeriği hakkında. Acaba bunları kimden daha detaylı öğrenebiliriz?
Kayraruzgar Handeay7 zam geleceği için bilgi verilmemiştir bence ay sonuna doğru tekrar sorun fiyatlar netleşmiş olur
Handeay7 Berfe vezne fiyat söylüyor başka hiçbir bilgi vermiyor. Bu fiyata neler dahil diyorum doğum işte diyor :) yani benim ilk doğumum çok bilgim yok ama burada okuyorum yok anne muayenesi yok bebek muayenesi yok ilk gece oda ucreti vesaire ne dahil, ne degil bilmek istiyorum. Sanirim bir dahaki gidisimde yine soracagim ve ayni cevabi alirsam daha sert cevap vereceğim.
Ececik07 Happymumsyy medical park en alt paket 4350 standart paket 5150 vip paket 7460 TL içerikleri değişiyor oda süsleme foto falan
Happymumsyy Handeay7 vitalr 3000 TL olmuş ( bir gece duşlu büyük oda, bebek muayenesi ilk vitaminleri vs, doğum, anne muayenesi, kapı süsü refakatçi yemeği, yatağı, içecek servisi,)
Berfe Handeay7 hastanenin bir paketi yok ödediğiniz ücretin içinde bir gece kalma dahil diye biliyorum refakatçi ücretsiz Doğumdan sonraki ilk 10 gün muayneleriniz ücretsiz diye biliyorum bakın kesin cevap veremiyorum yine de ben personel olduğum için ücretsiz doğurdum ilk muayenenizde ücretsiz olmuştu 10 günü aşmadığı için yani sezeryansa sezeryan parası normal doğumsa onun parasını ödüyorsunuz
Berfe Handeay7 tabi bebeğin ilk muayenesi odada bebek doktorumuz tarafından yapılıyor refakatçi kalabiliyor ücretsiz Doğum sonrası sana gelen yemekler vs ücretsiz fiyata dahil yani refakatçi yemeği ücretli başka merak ettiğin ne varsa sor canım