Happymumsyy Arkadaşlar merhaba, hastane doğum ücretlerini araştırıyorum, bakıyorum bilgi aldınız mı hiç I ücretleri nedir ne değildir paket vs normal sezaryen ? Burada paylaşım yapalım.
zehra1 Happymumsyy Olimpos’ta gidiyorum 33+2 haftalık olduk 2. Ayımdan bu yana orda kontrolle gidiyorum memmunum normal Doğumda sezeryanda 3000 bin fakat Ocak’tan sonra 500 zam gelicek diye duydum..
Happymumsyy kumran vitalede muayene oluyorum zaten, doğum hakkında henüz konuşmadım acaba 2020 fiyatı da aynımıdır?
Zeynephatice07 Happymumsyy hayır değişeceğini söylediler tabi çalışanlar nekadar olacağını bilmiyor baştakiler ne uygun görürse😁
112 Happymumsyy ben her hastanede doğumu riske atamadım kardiyolojik bi rahatsızlığım var koroner ve yenidoğan yoğun bakımı olması lazımdı o yüzden mecburen memoriali seçtik. Şu anlık 26+4 çok memnunuz doktorumuz ve hastaneden ☺️
Tuuce7 Happymumsyy Canım benim bir çok arkadaşım vitalede yaptı hepsi memnundu bence hepsi aynıdır eğer benim gibi özel bir durumun yoksa orta halli Orta fiyatlı bir hastanede aynı hizmeti sunuyor bence memorial medstar pahalı
Tuuce7 Medstar Antalya normal doğum 2700 epidural + 800 dediler. Sezaryen daha pahalı idi ama şimdi hatırlayamadım 4000 civarında sanırım. Bir de Ocak zammı eklenecekmiş. Ben özel bir kan hastalığımdan dolayı orda doğum yapacağım ne yazık ki. Ama aslında pahalı olduğu için yapmazdım.
Lirlonfa Tuuce7 alla alla çok şaşkınım normal doğum 2100le başlıyor en pahalı spinal sezaryan 2900dü biz konuştuğumuzda evet ocakta zamlanacak ama 🙄 ben müjde şekeroğluna gidiyorum muayene ücreti 140tl tabi ben medstar topçulara gidiyorum sizinki yıldız daki galiba ama farklı olcağını sanmıyorum 😧
Mevicka Bu sene birkaç hafta öncesine kadar normal doğum tek gece tek kişilik oda için vitale 2400 dedi medstar 2200 veya 2400 tam hatırlayamadım memorial 5000 fakat paketlerinin içinde saçma o kadar çok şey vardı ki medicalpark 3000 lira. Aralık sonu hemen hemen hepsi fiyatların değişeceğini söylemişti.
Sweetblonde88 Mevicka medical park tam birebir kendiniz fiyat aldınız mı 3000 TL için ne zaman görüştünüz acaba?
Happymumsyy Kayraruzgar hayır ama 3000 üzeri olduğunu düşünüyorum ayrıca hepsi 2020 fiyatı ne olcak bilmiyoruz abartıyorlar fiyatları
Esra85 Kayraruzgar anadolu alanya da 1750 ___ 2019 fiyati. 2020 de artacakmiş ben 2000 falan bekliyorum inşAllah daha fzla olmz. Normal -sezeryan ayni fiyat. Icinde 1 gece yatiş , tek kisilik oda ve fotografci varmiş
Arzu26 Kayraruzgar bir ay kadar önce doğumum orda olucak allah nasip ederse 19 gibi tekrar fiyat alıcaz doğumumuz da netleşicek o zamana
Kayraruzgar Arzu26 çol teşekkür ederim sağlıkla sıhhatle kavuşun yavrunuza benimde doğumum antalya anadoluda olucak inş