Melekk55 Mrb kızlar ben birsey sorucaktım bende idrar enfeksiyonu vardı azosilin kullanmaya baslayalı 3 gün oldu idrarım turuncu geliyor ama birde kafama takılan su oldu arada koyu kan şeklinde geliyor cok az Bi sekilde kullanıpta böyle olan varmı
Nursan Melekk55 enfeksiyonunuzun olduğunu nereden anladınız? Bende de afedersiniz akıntı çok oluyor sarıda oluyor bazen ama koku falan yok. İki aydır düzenli bir şekilde tahlil veriyorum ama enfeksiyon yok doktor temiz diyor bende anlamadım niye böyle😒
Ozgesn Melekk55 aynı durumdan bugün gittim doktora 16+4 üm . Enfeksiyon çıktı tek kullanımlık gece fitili ve suya atılan bir ilaç verdi toz onu da gece yatmadan icicem. Kan geldi idrarımdan o sebeple gittim bebekte kanama yok rahim ağzı normal kesede kanama yok bol miktarda hemorit varmış yani idrara kan karışması olarak adlandırılıyor ihmal asla etmeyin alt karnımda acıyla idrara çıkıyorum 1 hafta sonra kontrole gdcem bende bakalım .
Melekk55 Nursan hastanede tahlil verdim öyle çıktı sarı akıntım oluyordu kasık agrılarım falan o sekilde
Nltka Bende azoslin kullanmaya başladım idrar yolu enfeksiyonum var . Benimde idrarım turuncu geliyor ya bende korkmuştum demekki ilaç öyle yapıyor
Melekk55 Ozgesn ben hepsine baktırdım sadece idrar enfeksiyonu cıktı bende azosilin verdi onu kullandım kan geldi Benden de
Ozgesn Melekk55 bende baya korktum da allahtan bebekte bsey yok dedi doktor idrarına kan karışmış dedi enfeksiyon dan dolayı dedi Allah’a şükür 🙏
Melekk55 Ozgesn canım açıkcası korkup ilacı bıraktım cogu azolisin ilk haftalar iyi değil kullanılması diyor kafam karıstı acıkcası 🙄