Ponciginannesi_ Kızlar 11 haftalığım mide bulantısı için ilaç kullanıyordum. Günde bir tane kullanmam yetiyordu. Bulantımın azalması gerekirken 3 4 gündür ilaç bile fayda etmiyor bulanıyor. Acaba hep mi bulanacak midem 😔
defne55 Ponciginannesi_ ben günde 3 kez içiyordum canım ilaç eğer kusman yoksa yapacak bisey yok ama kusuyorsan serum takviyesi alabilirsin
Ponciginannesi_ defne55 uygulamada bulantıların azalmaya başlayacak yazıyor. En çok kustuğum dönemlerde bir tane yeterli geliyordu. Şimdi neden böyle oldu anlamadım. 10 gündür bitmeyende öksürüğüm var o daha mi çok bulandırıyor acaba
Ponciginannesi_ Nl-oguz3561 o ilaçtan sonra çok şükür yemem iyidi en azından. Şimdi yine canımın birşey istememeleri başladı. 57yle hamile kalmıştım ilk zamanlar 59 oldum takrar 57ye indim. Hâlâ aynıyım kilo almıyorum 😔
defne55 Ponciginannesi_ olur canım kimi zaman azalıyor kimi zaman çoğalıyor böyle böyle ortadan kayboluyor zaman geçtikçe
Nl-oguz3561 Ponciginannesi_ bende 58 ile hamile kaldim 3 ay kilo almadim sonrasi hemn gobek gogus gidiyoz 26+2 yiz 7 kilo aldim 😃