Kbrkrt Gonulasutayy canım ülkecek sezeryanda rekor kırmışız iki Doğumda çok zor saygı duyuyorum.mesela gebe okulunda normal Doğum sonrası ertesi gün egzersize bile başlanabileceğini söylüyorlar sezeryanda 6-8 hafta sonrası başlanabiliyormulş. Ayrıca vajina dikişi olursa temiz tuttuğunda çabucak iyileşiyormuş en önemlisi anne bebek sağlığı için en güzeli doğal Doğum bu aralar ne hikmetse sezeryan Doğuma çok özendiriliyor hangi posta girsem sezeryan olun çok süper falan diyorlar benimde ilk doğumum 39. Haftadayız ama emin ol vücudumuz ne yapacağını biliyor sadece acıların geçici olduğunu düşün eşinden destek al ve her sancıda bebeğinle hayal kur ben öyle yapıcam tabi ki bir problem olursa sezeryan olunur Allah’ın takdiri. Bence gebeler artık normal Doğuma teşvik edilmeli çok korkutuluyoruz kötü hikayeler dinleme herkesin fizyolojik yapısı farklı ayrıca perine masajına başla ben haftada 3 yapıyorum eskiden Doğum öncesi ebeler zeytinyağı ile o bölgeyi yumuşatır masaj yaparmış bebek gelene kadar İnşallah tüm hamilelelrin çok kolay sağlıklı doğumları olsun her zorlukta bir kolaylık vardır Allah yardımcımız olsun🌸💖
Gonulasutayy Kbrkrt sağol canım benım aynen bencede normal doğuma yönlenilmeli diğeri bir tür ameliyat ne zorluk olursa olsun kızıma kavuşacağım ümidi ile dayanacağım herseye allah taşıyamacagımız yükü vermezmiş umarım herkesin doğumu umduğu gibi zor geçmez tabi benimde bende 39. Haftayım doktorum beklemek için bir sebeb uok suni sancı ile normal doğum yapabileceğimi bu duruma müsait olduğumu söyledi Pazartesi yatıcam işte bakalım allah yardımız olsun
3birden Gonulasutayy her ikisini yaşamış biri olarak normal doğum ama bunun her ikisininde kolaylaştırmak senin elinde canım pozitif düşün bebeğini düşün çok güz bir an normal doğum çünkü herşeyini hissediyorsunuz onun çıkışına kadar ve çok güzel ve özel anlar. Sonrasında yürüyerek çıkıyorsun sezeryanın sonrasında biraz zorlanırsın ama bu şekilde girersen toparlanamassın o yüzden siz bebişinizle kendi hikayenizi kendiniz yaşamak istediğiniz şekilde düşünerek mutlu girin😊😊😊😊
Gonulasutayy 3birden bende öyle istiyorum her anını yaşamak o zevki tatmak ona ben seni böyle doğurdum demeyi 😄 sağol canım
Leyla9292 iiisilll ilk i özelde genel oldum çok memnun kaldım ikincisi spinal oldum devlete perişan oldum çok çektim şimdi yine özelde genel istedim.
iiisilll Leyla9292 ben de ozelde genel olacagim bakalim Allah hepimizi kurtarsin sag salim kavusalim 🙏
Ozgesn Gonulasutayy ben ilkinde genel anestazi sezaryen oldum şimdi ikinciye hamileyim yine genel sezaryen olacağım. Spinal olmam çünkü korku alır beni O an kesilmeyi falan değil ama yapılan işlemi hissediyorsun dedi bir arkadasım spinal oldu elleri falan hep hissettim karnımın içinde dedi skntı bir durum bu benim icin en iyisi genel 🙏
Ozgesn Gonulasutayy valla bende ikinci olmasına rağmen spinal olsam korkarım diye en iyisi uyym uyanym bitsin istiyorum 😂😂
Ahuzd Gonulasutayy benim annem de babam da yok bu dünyada , iki abim var evli , mecburen eşim ve annesi ilgilenecek ,düşünmemeye çalışıyorum bakım kısmını ,sende düşünme hersey olacağına varıyor.
Gonulasutayy Ahuzd Ahuzd allah yardımcın olsun canım benımde babam yok anneannem hastanede yatıyor 9 aydır ve özürlü bir teyzem var annem de onlara bakıyor bende hiç bşrsey düşünmemeye çalışıyorum bu hayatta eşlerimizden başka kimsemiz yok bir görümcem var Allah’a havale ediyorum gezme de koşar ama abla bana bir yardım et de ölüyorım hastalıktan der