yusican Selam bayanlar lohusalık dönemi için özellikle ilk on günde en çok nelere ihtiyaç duyarım. Sizler neler aldınız ya da düşünüyorsunuz lohusalık için
defne55 yusican göğüs pedi atlet orkid bide geceleri yemek icin tatli ben en çok bunlara ihtiyaç duydum 😂
Alparslnbuss yusican gogus pedi meme ucu kremi lansinoh hasta pedi depend ve pet emzirme atleti emzirme sutyeni kulot corap gecelik sabahlik pijama takimi hastanede atistirmak icin yiyecekler biskuvi kraker tarzi
Mervezumra yusican ben ped kullandim bol bil sutlu tatli 😁 atlet ve iççamaşırı terliyorsun yada kirleniyor birde emzirme sutyeni ve rahat bol bol gecelik esofman artik neyle rahat ederseniz
yusican Bunlar dışında emzirme atleti ve emzirme sütyeni aldım. Sitelerde falan lohusa kilodu görüyorum o çok elzem bir ihtiyaç mı sizce
Alparslnbuss yusican kanamanin yogunluguna gore ben depend kullandim 1 hafta 1 haftadan 23. Gune kadar gece petleri 23. Gunden 40 im cikana kadar orta boy pet kullandim
defne55 yusican ben normal külot kullandım canım ilk 4 gün depend külot bez kullandım zaten sonra da normal iç çamaşırı
Asd92 Yaa peki bu lohusalık alışverişini ne zAman yapmak gerek kızlar özellikle pijamalar için beden konusunda ne yapmalıyım çok kararaızım lütfen yardım edin
Mervezumra Asd92 ben 30.haftada filan.almistim gecelikleri ama ben lohusa takimi almadim gereksiz geldigi icin
gulkara Bende pijama takımı aldım l beden beli hafif sıkıyor gibi eşim de doğumdan sonra göbek kalmayacak zaten değiştirme dedi ben de kararsızım değiştirsem mi
Mervezumra Asd92 denedim üzerime zaten magazadakiler yardimci oluyor fikir veriyor ki cokta bir fark olmadi aldigim beden tam oldu