Ummuhumeyra Arkadaşlar merhaba. Dün hastane kontrolüm vardı bebeğimin suyunun neredeyse sınırda olduğunu bunun en az beş katı olması gerektiğini söyledi hatta ben hareketlerini çok sık hissedemiyorum deyince suyu çok az olduğu için dedi en az günde 4 5 litre su iç dedi birde biraz karın çevresi bir hafta geride biraz zayıf dikkat et dedi. Bu arada 24+5'im önerebileceğiniz şeyler?
Alparslnbuss Ummuhumeyra benimdr basima gelmisti havuc suyu iyi geliyor ama en cok bol bol su gunde 3 3.5 litre kadar
Gamzeli_03 Ummuhumeyra benim de 24 25 . Haftalar da sınırda idi suyu doktor düzelmez ise hastanede yatış vereceğim dedi en az 3 litre su ve havuç suyu iç dedi sabah akşam bir ay kadar içtim şükür düzeldi bunu sadece havuç suyu yükseltiyor suyu tek içmek de çare değil bebek o suyu kendi üretiyor idrarı ile Rabb'im şifa versin ihmal etme hemen başla içmeye
Ummuhumeyra Birde ben 10 12 kilo aldım öyle çok hamur işi falan yemem aşırı meyve yerdim sen meyve yemekten kilo almışsın tatlı meyvelerin şeker oranı yüksek kilo yapar, şeker yapar dedi. Ekşi meyveler ye dedi bunu hiç bilmiyordum sizin de bilginiz olsun 😍🤰🌼
Ummuhumeyra Mervezumra mutlaka 👌 herkes önermiş başa gelince bi panik oldum ne yapacağım diye normalde araştırır ederim de 😊
Ummuhumeyra Gamzeli_03 ben devlete gidiyordum hiç bir şey demediler dün özele gittim şoka girdim inan, havucu katı meyve sıkacağında sıkarım anca değil mi Rabbim korusun bebişlerimizi 🤰🌼
Dmlakkayaa Ummuhumeyra suyu için havuç suyu öneriyor herkes bir de günde en az 3 litre su için. Kilo alması için de süt muz kaşar ceviz pekmez et balık yiyin
Tgbayldz Benimde 23 haftalıkken öyleydi. Doktor tavsiyesiyle hergün bir bardak taze sıkılmış havuç suyu içtim ve 10 gün sonra gittiğimde Doktorum suyu gayet iyi dedi. Tabi bitek havuç suyu değil günde + olarak 3 litre suda içtim. Mutlaka deneyin
Gamzeli_03 Ummuhumeyra evet katı meyve sıkacağından sıkın taze olsun ben iki bardaklık sıkıp birini sabah diğerini akşama içiyordum düzelir Rabbimin izni ile Rabb'im şifa versin inşallah 🤲
EcrinveSelim Ummuhumeyra aynı durum bendede var suyu az içiyrsun dedi dr ve bebeğimi az hissedyorum 30 hftalıgm