Yenihamile11 Arkadaşlar Merhaba 3 ay hamileyim ve hastaneleri araştırıyorum ve istanbulda avrupa yakası doğum fiyatlari 4 binden başlıyor nerdeyse ve seneye haziranda bu fiyat zamli olucak Aranizda belki özel sigortaci yada bilgisi olan arkadaşlar vardir diye düşündüm yada yaptiranlar var mi bu konuda bilgisi olan varsa fikir verirse cok memenun olurum Özel sigorta yaptirmak sanki daha mantikli ama daha fiyat almadim bugun aricam bir kac yeri bilgi almak için
Cigdemveminik Yenihamile11 merhaba sigortacıyım ben 😂 şöyle anlatayım hamile kaldktan snra sigorta yaptırırsan içerisinde doğum teminatı olmuyor çünkü ilk sigortada şirket doğumu ve gebelik muaynelerini karşılamıyor ancak sigortanın 2. Senesi ise doğumu karşılıyor. Ama demirhayat sigorta var iki can sigortası diye bi paketi var hamileyken yaptırıyosn muayneleri ve doğumu karşılıyor ben ondan araştırıyorm kndime istediğim hastane için şuan 7400 tl fiyat çıkıyor. Sende baktırabilirsin her hastaneye göre fiyat değişiyor
Anneincili Yenihamile11 hamilelikte sağlık sigortasindan yararlanmak icin bayagi bi süre once sigortayi yaptirman gerek diye biliyorum. Hatta bizim arkadaşlarımız 2 yıl kesinlikle gebelik olmayacak diye kağıt imzaladilar. 2 yildan once hamile kalirsa sigorta hicbiseyi karsilamayacak dediler
yesm1 Yenihamile11 merhaba ben de çok arastirdim ilk hamile oldugumu ogrendigim zaman bi kac sigorta şirketleri dogumu kapsayacak sekilde sigorta yapiyorlar ama malesef ucretleri çok fazla ben gebze de oturyorum medicalpark hastanesine gidiyorum dogum içinde sigorta için bana 7 bin tl demişlerdi
Betul55 Yenihamile11 benim eşim mayıs ayı gibi yaptırmıştı bana sağlık sigortası gebelik teminatıda dahildi yanlış hatırlamıyosam 4000 civarı bişey ödedi tahliller muayene fln dahil içine. Anadolu sigorta bizimki diğerlerini bilemiyorum ama her sigortanın hamilelk olan ve olmayan kısmı var yani bi sene sonra gebelk için başlıyo muayene. Öncesinde normal herhangi bölüme gidebiliyorsun. Biz mayısta yaptırdık ben geçen ay hamile kaldım kullanıyorum kısacası😅
Yenihamile11 Cigdemveminik 😊😊 teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Şimdi aradim ve fiyatlarin 4 binden başladığını ve hangi hastanelerle çalıştıklarını detayli olarak gönderecek watsaptan Hayirladigim dogum.8 kuayne tüm tahliller
Melisbol Cigdemveminik mrb sigortacymissinz hemen sorayim :) bende bebek icin saglik sigortasi yaptrmak istiyorum ama dogunca mi dogmadan mi nasil yaptiracagim onu 🙏🏼
Betul55 Anneincili hayır gebelik dahil olan sigortalarda var benm sigortam şuan öyle ve mayıs ayında yaptırdık daha yeni
Yenihamile11 Betul55 Bama hemen özelden yazarmisin detaylari yada burdan 😊 sanki daha mantikli gibi bana
Cigdemveminik Melisbol doğduktan snra yapılıyor sigortanız varsa tamamlayıcı sağlık sigortası yoksa özel sağlık sigortası oluyor 🤗
Yenihamile11 Cekuu 4.275 tl 5/9 taksit vade farki 8 muayne Dogum.epidural 2 diyetisyen Baya uzun yazamicam 🙈 ama lafam karıştı iyice
Betul55 brcaky dediğim gibi biz mayıs gibi yaptırdık ben bi buçuk aydır hamileyim😀 kabul etmemeleri sebebi sigorta başladığı andan itibaren hamile olmanız. Mesela ben haziranda kadın doğuma gittim iki ay önceki düzensizliğimi söylediğimde sigorta kapsamına girmiyo dedi hastane o yüzden haziran ayındaki başka sıkıntımı kayda girdiler öyle geçerli oldu
Yenihamile11 Cok meşakatli ve dogru karar vermek gerekir evet 4 binden basliyor kopyala yapıştır yapamadim bir kaç yere daha bakiyim yazarim
Yenihamile11 Betul55 Bende verilen tam.listeyi resim cekio koymak istedim olmadi cok uzun diye simdi sizide yormayim firsayiniz varsa burda da yazabilirsiniz Memnun kaldıysanız osarda yaotirikcak tahlilleri orda o ücret için de yapılıyorsa iyidir sanirim ama bilemedim kararsizim
qusel Demir hayat iki can sigortasını araştırdım. 5000 küsur fiyat çıkardılar 8 muayne doğum dahil. Doğum yapıldığı an itibariyle bitiyor sigorta
26mrv Yenihamile11 hamileysen sigorta fayda etmiyor önceden bildirilmesi gerekiyor benimde vardı. Ne güzel muayne oldum çıktım demiştim ardından arkadan bi telefon bilmem kaç yüLira ödemeniz çıktı gittik ödedikte öğrendik meğerse gebelikten önce bildirilmesi ve paket ler alınması hastaneyle sirketle anlaşma yapılması gerekiyormuş