Melikeozdemir Kızlar ben pcoluyum adetlerim 35-36-37 hatta 40 günde bir olur. bu yüzden son adet tarihim 23 ekim bu değere göre 7 haftalık hamile oluyorum ama beta değerim 319. biraz araştırdım son adet tarihi böyle durumlarda doktor tarafından ileriye cekiliyormuş sizce hesabım nasıl olmalı ?
Cigdemveminik Melikeozdemir doktorunuz ilerleyen haftasında bebeğin uyumlu oldpu tarihe çekecektir günü siz ozamna kadar adet tarihtle hesaplayacksnz 🤗
gezentianne Melikeozdemir Canım eğer 28-30 günde bir adet olmuyorsan yımurtan geç çatlıyor demektie ve döllenmen geç olur. Benim 34 günde birdi. 5 haftalık olmam gerekirken 4 haftalık cıkıyordum 1 hafta geç döllenme dedi ve adet tarihimi değiştirdi doktor,hala da ona göre ilerliyoruz
07052019 Melikeozdemir pcoyla hamile kaldım. Son adet tarihimi kesenin içinde bebeği görünce bebek ölçümüne göre tarih verdi doktorum. O tarihten takip ediyoruz geç döllenme olarak geçiyor. 35+4 üm şu an. Doktorun ilk verdiği tarihe göre takip ediliyor.
kitapkurdu Melikeozdemir canım ben de 38 günde bir adet oluyorum. Son adet tarihine göre değil de yumurtlamaya göre hesapladım ben. Ovülasyon testi yapmıştım 20.günüm yumurtlama günüm. Doktora kendim hesaplayıp 5.haftada gittim doğru hesaplamışım. Adetim 2 gün geçmişini test yaptırdığımda 41çıkmıştı. Yani daha 2hafta 5günlüktü sıpam
mrv39 ben de pcoluyum, ilk hamileliğimde doktor neredeyse 10 gün geri cekmisti gec döllenme diyip kalp atisini dinlemeye gittigimizde orda ultrasondan bakıp söylüyor ölçüm yapıp onu doktor bilir yani canım
Melikeozdemir Cigdemveminik şimdi sağlık ocağı hemşiresi 7 haftalık dedi ama genel olarak 7 haftalık bebeklerin beta değeri çok yüksek oluyor
gezentianne Melikeozdemir Sizin değer 5 hafta gibi 6 bile değil. 2 hafta değiştirecek diye düşünüyorum baya adete yakın yumurtlamış olabilirsinz
Cigdemveminik Melikeozdemir 5haftalık gibi değer doktor muayenenizde ona bakar düzeltir doktorunuz bide herkesn beta değeri yüksek çıkmazki
Zeynep-60 Canım bende pkoluydum son adet tarihim 1 marttı fakat doktor ulstrason ölçümleriyle 8 Mart olarak belirledi bir hafta geç döllenme olmuş dedi 39+2 ile bekliyoruz hala 😂😂 geç döllenme olmasaydı 40+2 olacaktık 😂😂
gezentianne Melikeozdemir Canım benim adet sonrası 195 2-3 gün sonra da 500 dü ve bana 4 haftalık demişti.. Adet tarihimi değiştirdi doktor
EbSa Artık betaya fazla bakmıyorlar canım ultrason önemli takma kafana benimde 23 Ağustos normalde ama 29 olarak hesaplıyor
poyrazsmom_ Benimde öyle canım. Adet tarihimle ultrason arasında 4 gün fark var ilk başta doktorum yakalar gününü endişelenecek bişey yok dedi sonraki kontrolde de geç döllenme adet tarihini değiştircez dedi bende ultrasonda gözüken haftaya göre takip ediyorum☺️